Belgen voeren dit weekend het hoge woord in de autosport

Sport | Als je van autosport houdt, zal je dit weekend zeker aan je trekken kunnen komen. Zo zal Stoffel Vandoorne in India voor winst proberen te rijden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor het eerst in zijn korte geschiedenis zal de Formule E een weekend lang in India plaatsvinden, meer bepaald in Hyderabad. Voor Stoffel Vandoorne betekent dit nieuwe circuit misschien de wake-up call die hij nodig heeft bij de start van het seizoen. Momenteel heeft de regerende kampioen van deze discipline na twee haltes en drie wedstrijden slechts één klein puntje gescoord, met name in de openingsronde in Mexico.

Vandoorne verliet Saoedi-Arabië eerder met lege handen. Jean-Eric Vergne, zijn teamgenoot in zijn nieuwe team DS Penske, deed het niet veel beter met amper zes punten op de teller. Toegegeven, het is geen gemakkelijke start van het seizoen met een nieuwe generatie auto's om te leren kennen en een nieuw team om te ontdekken. Niettemin zal Vandoorne snel moet stijgen in het klassement als hij zijn titel wil behouden. 

Bekijk de vierde ronde van het Formule E-seizoen aanstaande zaterdag 11 februari vanaf 10u30 op Eurosport 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top