dEUS headliner op slotdag van Live is Live in Antwerpen

Festivals | De Antwerpse rockband dEUS mag op zondag 25 juni een thuismatch spelen op het festival Live is Live op Linkeroever. dEUS wordt zelf de headliner van de slotdag van het festival én mag mee beslissen over de rest van de affiche die dag.

Door Belga

Deel dit nieuws

Eerder maakte Live is Live al de komst van The War on Drugs, Balthazar en Warpaint bekend. Live is Live werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd in Zeebrugge, en verhuist nu naar het nieuwe festivalterrein aan Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever, op 24 en 25 juni.

dEUS brengt later deze maand zijn nieuwe plaat 'How To Replace It' uit, het eerste album van de band rond Tom Barman in elf jaar. dEUS stelt die plaat binnenkort voor in de AB, tijdens vier uitverkochte concertavonden, maar op het vlak van festivals is Live is Live een exclusieve show in Vlaanderen.

dEUS mag ook de rest van de line-up van zondag mee cureren. De gesprekken met die artiesten zijn volop aan de gang, klinkt het.

Zondagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop vanaf woensdag 8 februari om 12u via www.liveislive.be. Tickets voor zaterdag 24 juni zijn reeds te koop.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top