Mark van Bommel baalt na 1-0 nederlaag: "Hebben het één moment laten liggen"

Voetbal | Antwerp zal volgende maand stevig uit de hoek moeten komen als de Great Old zich wil kwalificeren voor de bekerfinale. Woensdagavond verloren de troepen van Mark van Bommel de heenwedstrijd van de halve finale met 1-0 van Union.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Als je de hele wedstrijd bekijkt, waren er weinig gevaarlijke momenten. We wisten dat Union een van de allerbeste ploegen in de omschakeling is, en je hen geen ruimte mag geven. Als je te open speelt, trap je in hun val. Je mag tegen Union geen ruimte weggeven. Wij hebben het één moment laten liggen, en dan krijg je een goal tegen", zei de Nederlander.

Antwerp had in het Dudenpark veel balbezit maar voetbalde weinig kansen bij elkaar. "Wij zochten wel openingen, kregen de bal van Union. Dan moet je geduldig zijn", vervolgde Van Bommel.

Op 2 maart heeft het stamnummer 1 het thuisvoordeel. Van Bommel gelooft rotsvast dat zijn team de scheve situatie nog kan rechtzetten. "Pas over een maand wordt het beslist. Er kan nog veel gebeuren. Iedereen weet dat het bij ons kan stormen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top