Union wijzigt niet, Antwerp rekent op Janssen en Bataille in heenwedstrijd in de halve finale van de Beker

Voetbal | Er zijn geen grote verrassingen in de basisopstellingen van Union en Antwerp voor hun heenwedstrijd in de halve finale van de beker van België, woensdagavond in het Joseph Mariënstadion in Vorst.

Door Belga

Deel dit nieuws

Karel Geraerts houdt bij Union vast aan de elf die zaterdagavond in de competitie met 0-1 wonnen op het veld van Charleroi. Nieuwkomer Yorbe Vertessen zit op de bank.

Mark van Bommel voert in vergelijking met de ploeg die zondag 0-0 gelijkspeelde bij Anderlecht twee wijzigingen door. Voorin neemt de Nederlander Vincent Janssen, die geschorst was tegen paars-wit, zijn plaats weer in. Zijn landgenoot Gyrano Kerk verhuist naar de bank. Op linksachter komt Jelle Bataille in de ploeg voor de Argentijn Gaston Avila. Calvin Stengs staat na zijn uitsluiting tegen Anderlecht eveneens in de basis. De Nederlander kreeg vier matchen schorsing voor de slag die hij uitdeelde maar de club ging in beroep en dat werkt opschortend.

Het duel tussen Union en Antwerp wordt om 20u45 op gang gefloten door Jonathan Lardot. Morgen/donderdag staat de andere heenwedstrijd van de halve finales tussen Zulte Waregem en KV Mechelen op het programma.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top