Ozzy Osbourne annuleert tournee in Europa om gezondheidsredenen

Muziek | Zanger Ozzy Osbourne heeft woensdag aangekondigd dat hij zijn tournee in het Verenigd Koninkrijk en Europa annuleert. Hij voelt zich naar eigen zeggen "fysiek niet meer in staat" om te touren als gevolg van een ruggengraatletsel dat hij enkele jaren geleden opliep.

Door Belga

Deel dit nieuws

In een bericht op sociale media legt de 74-jarige Britse zanger uit dat hij het reizen niet meer aankan. "Dit is waarschijnlijk een van de moeilijkste dingen die ik heb moeten delen met mijn trouwe fans", schrijft Ozzy Osbourne. "Ik had nooit gedacht dat mijn tourdagen zo zouden eindigen."

Volgens de zanger is zijn team wel aan het brainstormen geslagen om met ideeën op de proppen te komen over waar hij zou kunnen optreden zonder "van stad naar stad en van land naar land te hoeven reizen".

De tournee was gepland voor mei en juni, en was al verschillende keren uitgesteld vanwege de slechte gezondheid van Osbourne en de coronapandemie. De rocklegende zou onder meer het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Italië aandoen.

Enfant Terrible Ozzy Osbourne maakte naam als zanger van de Britse hardrockband Black Sabbath en bouwde ook een succesrijke sololoopbaan uit. Hij lijdt aan Parkinson en is verzwakt door verschillende operaties in de afgelopen jaren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top