Alex Agnew, Flogging Molly en Calexico naar OLT Rivierenhof

Festivals | Het Openluchttheater (OLT) Rivierenhof ontvangt komende zomer onder meer de Iers-Amerikaanse folkpunkers van Flogging Molly, comedian Alex Agnew en indierockband Calexico. Dat heeft de organisator van de OLT-festivalzomer bekendgemaakt. De ticketverkoop start op vrijdag 3 februari.

Door Belga

Deel dit nieuws

OLT Rivierenhof belooft ook dit jaar drie maanden lang, van midden juni tot midden september, zomerse concertavonden met een brede waaier aan muziekgrens en comedy. Bij de eerste lading bekendgemaakte namen valt onder meer Flogging Molly op, de folkpunkband die vorige zomer nog een van de headliners was op de Lokerse Feesten. Frontman Dave King en de zijnen komen langs op 25 juni.

Indieband Calexico, met hun kenmerkende mix van americana en Mexicaanse elementen, staat op 18 juni in het amfitheater van het Rivierenhof. Verder staan ook de hiphoppers van blackwave (16 juni), de Nederlandse zangeres Merol (21 en 22 juni), de Australische zanger en muzikant John Butler (4 juli), comedian Alex Agnew (6 juli), het Nieuw-Zeelandse reggae- en jazzcollectief Fat Freddy's Drop (25 en 26 juli), en de Canadese bluegrassband The Dead South (6 september) al zeker op de affiche.

De ticketverkoop voor al deze concerten start op vrijdag 3 februari om 11 uur op www.oltrivierenhof.be. De rest van de programmatie van OLT Rivierenhof wordt later bekendgemaakt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top