Hakim Ziyech mist transfer naar PSG door "getreuzel" van Chelsea

Voetbal | De transfer van Hakim Ziyech, op huurbasis van Chelsea naar PSG, lijkt in het water te zijn gevallen. Chelsea slaagde er dinsdagavond niet in de benodigde administratieve documenten voor de transfer op tijd door te sturen naar Parijs. De 29-jarige Marokkaan lijkt zo in Londen te moeten blijven. De winterse transferperiode sloot om middernacht.

Door Belga

Deel dit nieuws

Ondanks een akkoord van alle partijen is het dinsdagavond nog fout gelopen voor Hakim Ziyech. Hij zou Londen verlaten voor een uitleenbeurt, met aankoopoptie, bij PSG. Verschillende Franse en Engelse media meldden echter dat Chelsea te lang "getreuzeld" zou hebben bij het doorgeven van het papierwerk. De transfer zou daarom niet doorgaan, maar PSG wil zich weren en overweegt een beroepsprocedure bij de Franse profliga (LFP).

Ziyech slaagde eerder dinsdag al voor zijn medische testen in het Parc des Princes. Hij mocht vertrekken bij Chelsea, dat deze winterperiode voor zo'n 300 miljoen euro aan nieuwe spelers haalde. De Marokkaan maakte eind vorig jaar indruk op het WK in Qatar. Hij bereikte met zijn land de halve finales.

Ziyech moest de enige wintertransfer worden van de Parijzenaars, die op kop staan in de Ligue 1 met 48 punten na 20 speeldagen. In de achtste finales van de Champions League treft PSG over twee weken Bayern München.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top