Olympique Marseille breekt transferrecord voor komst van Vitinha

Ligue 1 | Olympique Marseille heeft dinsdag nog een grote slag geslagen op de transfermarkt. L'OM verzekerde zich van de diensten van aanvaller Vitinha. Die komt over van Sporting Braga en ondertekende in Zuid-Frankrijk een contract voor 4,5 seizoenen. Met zijn komst verbreekt Marseille volgens verschillende Franse media haar transferrecord. Braga zou zo'n 32 miljoen euro opstrijken voor de komst van de 22-jarige Portugees.

Door Belga

Deel dit nieuws

Vitor Manuel Carvalho Oliveira, bijgenaamd 'Vitinha', de naamgenoot van PSG-middenvelder Vitinha, kwam dit seizoen tot 13 goals in 27 wedstrijden voor Braga. Hij scoorde onder meer een hattrick in de Europa League-wedstrijd tegen Union (3-3) in oktober.

De Portugese belofteninternational werd dinsdagnamiddag al enthousiast onthaald door de Marseille-supporters. Vitinha is de derde wintertransfer voor l'OM, de huidige nummer drie in de Ligue 1. Eerder huurde de club ook al voormalig Genk-middenvelder Ruslan Malinovskyi van Atalanta en werd WK-revelatie Azzedine Ounahi opgepikt bij Angers.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top