Selim Amallah verlaat Standard voor Valladolid

Jupiler Pro League | Selim Amallah verlaat Standard voor de Spaanse club Valladolid. De Marokkaanse international heeft een contract ondertekend tot 30 juni 2027, zo heeft de La Liga-club vandaag bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 26-jarige Amallah maakte in 2015 zijn profdebuut bij Moeskroen, nadat hij de jeugdopleidingen van RSC Anderlecht en Bergen had doorlopen. Na een uitleenbeurt van een seizoen bij Tubeke (2016-2017) keerde hij terug naar Moeskroen, om in 2019 naar Standard te gaan.

In totaal speelde de Marokkaanse international 97 wedstrijden voor de Rouches, waarin hij 31 doelpunten en 11 assists verzamelde. Dit seizoen speelde hij 9 wedstrijden voor Standard, met 4 doelpunten en 1 assist op de teller, voordat hij werd teruggestuurd naar de B-kern wegens onenigheid over zijn contractverlenging.

Amallah heeft 31 caps (4 goals) voor de Marokkaanse nationale ploeg, waarmee hij op de vierde plaats eindigde op het laatste WK.

Valladolid, waar de voormalige Braziliaanse speler Ronaldo de hoofdaandeelhouder en voorzitter is, staat op de zeventiende plaats in La Liga, 1 punt voor Cadiz, dat op de eerste degradatieplaats staat.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top