Rock Herk maakt met Front 242 de eerste naam bekend

Festivals | Het Limburgse muziekfestival Rock Herk heeft bij de start van 'de Week van de Belgische Muziek' met Front 242 ook meteen de eerste naam gelost en het startschot gegeven voor de ticketverkoop. Dit jaar vindt het festival plaats in het weekend van 14 en 15 juli in Herk-de-stad. Ook de komende dagen, tot en met zondag, wordt er dagelijks een naam van eigen bodem bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

Front 242 mag alvast op vrijdag 14 juli het beste van zichzelf geven in de Club. De pioniers van het EBM-genre (electronic body music), dat elementen van industrial, post-punk en synth-popmuziek combineert, brachten verschillende albums uit, waaronder "Geography" en "Headhunter", die beschouwd worden als de meest invloedrijke EBM-albums aller tijden.

Met de bekendmaking van de eerste naam start ook de ticketverkoop voor de 39ste editie van Rock Herk. De honderd beschikbare groeptickets, vijf tickets voor de prijs van vier, zijn reeds de deur uit. Wel zijn er nog dag- en weekendtickets beschikbaar van respectievelijk 45 en 73 euro (plus servicekosten) via de website van Rock Herk.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top