Temptation island-ster Megan kondigt verloving aan

Films | Hoewel ze vorige week nog het nieuws haalde omdat ze publiekelijk toegaf geen belastingen te betalen, heeft Megan Desaever nu ook positief nieuws meegedeeld op sociale media. Haar vriend Dennis Roos vroeg haar namelijk ten huwelijk.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik geef geen belastingen aan", zo klonk Megan Desaever vorige week in een populaire Nederlandse podcast. Het was meteen het begin van heel wat polemiek en enkele dagen later kreeg ze zelfs de belastingsinspectie aan de deur. Uiteindelijk mocht ze haar verhaal zelfs doen in menig televisieprogramma, waaronder Play Café van de Belgische televisiezender Play4. Later wil Desaever verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten, omdat er daar een gunstiger belastingsregime is. 

Afgelopen weekend deelde de Nederlandse positief nieuws op haar sociale media. Samen met Roos vertoefde ze wellicht in Dubai. "1.000 keer ja", schreef ze op Instagram. Roos, zelf bekend van zijn deelname aan het MTV-programma 'Ex on the beach' vroeg haar er ten huwelijk. Ze deelde via Instagram dan ook beelden vanuit een discotheek waarop een verlovingsring te zien was.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top