Ex-man van Pamela Anderson laat haar 10 miljoen na

Films | Jon Peters, de ex-man van actrice Pamela Anderson, laat zijn voormalige vrouw 10 miljoen dollar na. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmentblad Variety. Hij verklaarde ook "altijd van haar te zullen houden".

Door Belga

Deel dit nieuws

De 77-jarige filmprocudent was twee keer samen met de actrice. Jaren geleden hadden de twee een relatie die later stuk liep, maar twee jaar geleden kondigde het duo plots aan dat ze getrouwd waren. Het huwelijk was echter van korte duur, want twaalf dagen later lieten ze weten niet meer getrouwd te zijn. 

Toch hebben de twee nog steeds een goede band. In een interview met Variety vertelde de filmproducent dat hij "altijd van haar zal houden." "Ik heb haar zelfs 10 miljoen dollar nagelaten in mijn testament, iets wat zij zelf nog niet eens wist. Niemand wist het. Ik had het waarschijnlijk ook niet mogen zeggen, maar ze krijgt het, of ze het nu nodig heeft of niet", vertelde hij.

Ook tijdens hun relatie deelde Peters zijn rijkdom met Anderson. Hij schonk haar onder meer luxewagens en andere dure cadeaus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top