Boston, leider in Eastern Conference, slikt derde opeenvolgende verlies

Basketbal | De Boston Celtics hebben een derde nederlaag op rij geleden in de NBA. Het team uit Massachusetts ging in de eigen TD Garden na een verlenging met 117-120 onderuit tegen de New York Knicks.

Door Belga

Deel dit nieuws

Julius Randle (37 punten, 9 rebounds) en Jalen Brunson (29 punten, 4 rebounds, 7 assists) waren de sterkhouders bij de bezoekers, die op de zevende plaats staan in de Eastern Conference. Boston voert daarin nog steeds het klassement aan maar voelt na het vijftiende verlies van het seizoen stilaan de hete adem van eerste achtervolgers Philadelphia en Milwaukee, die niet in actie kwamen. 

De Brooklyn Nets, vierde in de stand, verloren thuis met 122-130 van staartploeg Detroit ondanks 40 punten van Kyrie Irving. Saddiq Bey werd met 25 punten topschutter bij de Pistons. 

In de Western Conference verloren de Dallas Mavericks op bezoek bij de Phoenix Suns al vroeg hun sterspeler Luka Doncic met een enkelblessure. Niettemin wonnen ze de affiche tussen de nummers zes en zeven in het klassement met 95-99. Spencer Dinwiddie leidde de Mavs met 36 punten en 9 assists naar de zege.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top