Dit heeft Prime Video in petto voor februari

Films | Zoals elke maand verrijkt het online streaming platform Prime Video zijn catalogus met nieuwe programma's! Pickx heeft voor jou uitgezocht wat er in februari nieuw is en zet een paar kijktips op een rijtje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Carnival Row - Seizoen 2

Prime Video heeft eindelijk de officiële trailer onthuld voor het langverwachte tweede seizoen van de fantasyserie 'Carnival Row'. Dat seizoen is ook meteen het laatste en dus de conclusie van het verhaal over het opkomende conflict tussen feeënwezens en mensen. Orlando Bloom keert terug als voormalig detective Rycroft Philostrate, die de moorden op de feeën onderzoekt. Naast hem staat Cara Delevingne als Vignette Stonemoss, een fee die wraak zoekt voor de onrechtvaardige onderdrukking door mensen. Tien aflevering feeërieke spanning!

Het tweede seizoen van 'Carnival Row' is vanaf 17 februari beschikbaar via Prime Video. 

The Consultant

Deze achtdelige serie mengt thriller en donkere humor om de relatie tussen baas en werknemer te onderzoeken. Het volgt de komst van een nieuwe consultant, Regus Patoff (Christoph Waltz), bij een videogamebedrijf waar hij is ingehuurd om de prestaties te verbeteren. De werknemers worden geconfronteerd met nieuwe eisen en uitdagingen die alles in vraag stellen... inclusief hun privéleven.

'The Consultant' is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2015 van Bentley Little en bewerkt voor televisie door Tony Basgallop, die vooral bekend is van het maken van de Apple TV-serie 'The Servant'. Fans van Christoph Waltz kijken reikhalzend uit naar de serie, en uit de teaser kunnen we alvast opmaken dat de rol van de autoritaire en psychotische adviseur hem als gegoten zit!

'The Consultant' is vanaf 24 februari beschikbaar via Prime Video. 

Star Trek: Picard - Seizoen 3

Het tweede seizoen van 'Star Trek: Picard' gaf fans de kans om de uitkomst van een aantal verhaallijnen te achterhalen. Kijkers ontdekten bijvoorbeeld waarom Seven of Nine na de gebeurtenissen van 'Star Trek: Voyager' nooit bij Starfleet is gegaan, of hoe de moeder van Picard is gestorven. In het derde en laatste seizoen zullen de fans afscheid nemen van een van de grootste personages van de franchise: Admiraal Jean-Luc Picard, gespeeld door Patrick Stewart.

Het derde seizoen van 'Star Trek: Picard' is vanaf 17 februari beschikbaar via Prime Video. 

Coeurs Noirs

Deze zesdelige actieserie volgt een groep Franse Special Forces ingezet in Irak aan de vooravond van de slag om Mosul in oktober 2016. De leden van dit commando hebben de opdracht de dochter en kleinzoon van een belangrijke Franse Daech Emir op te sporen en te exfiltreren. Nicolas Duchauvelle, Marie Dompnier, Nina Meurisse, Tewfik Jallab en Ziad Doueiri maken deel uit van de cast van deze eerste samenwerking tussen Prime Video en France Télévisions. De producent is Corinne Garfin, die meeschreef aan de uitstekende serie 'The Bureau'.

'Coeurs Noirs' is vanaf 3 februari beschikbaar via Prime Video. 

Die Hart

De film volgt Kevin Hart in een gefictionaliseerde versie van zichzelf, op een moment dat hij het beu is om een komedie-acteur te zijn. Hij maakt het zijn missie om serieus genomen te worden door een actieheld te worden. Kevin Hart sluit zich aan bij een "actieheldenschool" van Ron Wilcox (John Travolta) waar hij de kneepjes van het vak leert. Dit is eigenlijk een vernieuwde versie van een originele serie van tien afleveringen die in 2020 in de VS werd gelanceerd. Prime Video heeft de rechten verworven om een verkorte versie als film te maken. Nathalie Emmanuel, Josh Hartnett en Jean Reno zitten ook in de cast. 

'Die Hart' is vanaf 24 februari beschikbaar via Prime Video.

Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top