'Shotgun Wedding': een gekke romantische komedie met Jennifer Lopez

Films | In 'Shotgun Wedding' ontspoort het droomhuwelijk van Jose Duhamel en Jennifer Lopez volledig. Neurotische gasten, bandieten, gijzelingen, jachtgeweren en granaten zijn de ingrediënten van deze unieke romcom. Bekijk hem nu op Prime Video! 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het is de tijd van het jaar voor romantische komedies, maar 'Shotgun Wedding' kiest voor een nogal originele aanpak, want het is ook een actiefilm! De film vertelt het verhaal van Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel), die op het punt staan hun lieve maar eigenzinnige families bij elkaar te krijgen voor hun huwelijk. Helaas voor hen beginnen ze, als de gasten arriveren en de ceremonie nadert, ernstig te twijfelen of ze wel willen trouwen. Alsof dat nog niet genoeg was om het feest te bedreigen, is ieders leven plots in gevaar wanneer een bende huurmoordenaars op het eiland aankomen. Darcy en Tom zullen zichzelf en hun geliefden moeten redden...

Deze romantische actiekomedie is geregisseerd door Jason Moore, die onder meer 'Pitch Perfect' en 'Sisters' op zijn conto heeft staan. Naast Jennifer Lopez, die na 'Marry Me' in 2022 weer een vaste waarde is in romcoms, zien we ook  Jennifer Coolidge. De 'White Lotus'-ster speelt Carol, de moeder van Josh Duhamel. Lenny Kravitz kruipt dan weer in de rol van de 'rock and roll' ex van Jennifer Lopez. D'Arcy Carden, Cheech Marin, Selena Tan, Alex Mallari Jr, Desmin Borges, Callie Hernandez en Steve Coulter maken de cast compleet. 

'Shotgun Wedding' is vanaf 27 januari beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top