Thomas Detry opent op de negentiende plaats in de Farmers Insurance Open

Sport | Met een foutloze ronde van 68 slagen heeft Thomas Detry zich meteen in de top-20 gegolfd in de Farmers Insurance Open (PGA Tour/8.7 miljoen dollar), die van start is gegaan op de Torrey Pines golfbanen in het Amerikaanse San Diego, Californië.

Door Belga

Deel dit nieuws

Detry, die vorige week in The American Express beslag kon leggen op een gedeelde 26e plaats, liep na vier birdies op de Noord golfbaan, een foutloze ronde van 68 slagen. De dertigjarige Brusselaar, nummer 83 op de World Golf Ranking, telt in de tussenstand vier slagen meer dan de Engelsman Aaron Rai en de Amerikanen Sam Ryder en Brent Grant. Met een slag meer dan de leiders volgt de Amerikaan Brendan Steele.

De Amerikaan Luke List, de regerende kampioen, sloot met een ronde van 67 slagen dag 1 af op een gedeelde twaalde plaats. De Spanjaard Jon Rahm, die het toernooi in 2017 won en vorige week The American Express op zijn palmares bijschreef, moest genoegen nemen met een ronde van 73 slagen en een gedeelde 116e stek.

Stand na eerste ronde:

1. Sam Burns (VSt) 64 -8, Aaron Rai (Eng) 64, Brent Grant (VSt) 64; 4 Brendan Steele (VSt) 65; 5. Sahith Theegala (VSt) 66, Hayden Buckley (VSt) 66, Andrew Novak (VSt) 66, Sam Stevens (VSt) 66, Garrick Higgo (ZAf) 66, Harry Higgs (VSt) 66, Gary Woodland (VSt) 66: ...... 19. Thomas Detry (Bel) 68

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top