Klacht tegen Jean-Claude Van Damme wegens aanranding geklasseerd

Films | De klacht die was ingediend tegen Hollywoodster Jean-Claude Van Damme, is door het Brusselse parket zonder gevolg geklasseerd. Dat meldt Het Nieuwsblad en het nieuws wordt bevestigd door het parket. Er was tegen de 61-jarige acteur een onderzoek geopend omdat hij in een exclusieve champagnebar in Brussel een vrouw zou hebben aangerand.

Door Belga

Deel dit nieuws

De beweerde feiten dateren van 20 augustus 2021. Het slachtoffer, een 33-jarige vrouw uit Brussel, bezocht in gezelschap de ­exclusieve champagnebar Impérial in het centrum van Brussel, waar ook Van Damme vaak vertoeft. Na aanvankelijk onschuldig flirtgedrag zou de acteur de vrouw hebben proberen aan te randen.

Van Damme zou de vrouw onder meer hebben aangeraakt en gevraagd hebben om seks met hem te hebben. De vrouw beweerde ook dat "The Muscles from Brussels" haar in een wc-hokje heeft geduwd en geprobeerd heeft haar uit te kleden en te dwingen hem oraal te bevredigen.

De vrouw diende later klacht in en het Brusselse parket opende een onderzoek voor aanranding van de eerbaarheid. Dat onderzoek is nu geseponeerd, aldus het parket.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top