Leider Boston weet na negen opeenvolgende zeges in de NBA opnieuw wat verliezen is

Basketbal | Er is een einde gekomen aan een reeks van negen overwinningen op rij van de Boston Celtics in de NBA. De leider in de Eastern Conference ging gisteren met 113-98 onderuit bij Orlando Magic.

Door Belga

Deel dit nieuws

Jayson Tatum en Jaylen Brown maakten allebei 26 punten voor de bezoekers maar het duo viel in de slotfase stil, waardoor Orlando alsnog de zege kon thuishouden. Paolo Banchero was met 23 punten de beste schutter bij de Magic. Ook Wendell Carter jr (21 punten, 11 rebounds) en Cole Anthony (18 punten) vonden vlot de weg naar de korf. 

Ondanks de dertiende nederlaag van het seizoen blijven de Celtics, die ook al 35 keer wonnen, autoritair aan de leiding in hun conference voor de 76ers uit Philadelphia en Milwaukee. De Bucks wonnen gisteravond een spectaculair duel in Detroit met 130-150. Tweevoudig MVP Giannis Antetokounmpo tekende voor 29 punten, 12 rebounds en 5 assists. 

Alleen de Sacramento Kings, die in november met 153-121 wonnen van Brooklyn, maakten dit seizoen meer punten in een wedstrijd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top