STVV haalt Taichi Hara terug

Jupiler Pro League | STVV leent de Japanse aanvaller Taichi Hara tot het einde van het seizoen van het Spaanse Alaves. Vorig seizoen speelde de 23-jarige centrumspits al op huurbasis voor de Truienaars. Hij maakte toen acht doelpunten in 29 wedstrijden.

Door Belga

Deel dit nieuws

Hara verlengde zijn contract bij Alaves, de nummer vier uit de Spaanse tweede klasse, met twee jaar maar gaat dus opnieuw in Limburg aan de slag. STVV wacht nog op een werkvergunning om hem speelgerechtigd te krijgen. "In afwachting van deze administratieve beslissing traint Hara apart, om zich klaar te stomen voor zijn eerste speelminuten", klinkt het vandaag.

Sportief directeur Andre Pinto van STVV is tevreden met de komst van Hara. "De eerste ronde boekten we positieve resultaten. Onze ploeg vormt een moeilijk te ontwrichten geheel, dankzij de gedegen organisatie en de werkkracht van iedereen. Met de komst van Hara krijgen we extra scorend vermogend en meer aanvallende mogelijkheden. Taichi kent de coach, de ploegmaats en het spelsysteem, waardoor hij zich snel kan integreren."

STVV staat met 31 punten uit 22 wedstrijden achtste in de hoogste voetbalklasse. Komende zaterdag spelen de Kanaries op het veld van Oud-Heverlee Leuven.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top