Nieuwigheden op Streamz in februari

Series | Van aangrijpende documentaires, tot misdaadreeksen en liefdesperikelen op Love Island: de Vlaamse streamingdienst Streamz breidt zijn aanbod voor de komende maand weer danig uit. Pickx nam de catalogus onder de loep en stelt enkele pareltjes uit het nieuwe aanbod voor.

Door Proximus

Deel dit nieuws

War Junkies

In deze driedelige documentairereeks wordt er een antwoord gezocht op de vraag wat oorlogsverslaggevers, cameramannen, fotografen en fixers drijft om naar plekken te gaan waar oorlog heerst en iedereen zo snel weg vandaan wil. Zeven professionals waaronder Joanie De Rijke, Bruno Beeckman, Stijn De Smet en Daniel Demoustier vertellen over hun ervaringen in oorlogsgebieden en de impact van hun werk op hun persoonlijke leven en dat van hun familie.

Ontdek 'War Junkies' vanaf 1 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

True Crime Belgium

In deze nieuwe aflevering van ‘True Crime Belgium’ komt het leven van Tony Baldassarre centraal te staan. Baldassarre werd in mei van 2021 tot levenslange opsluiting veroordeeld omdat hij de 52-jarige Luc Vuylsteke heeft vermoord. De man werd voor zijn veroordeling in 2021 al veroordeeld voor 65 strafbare feiten en belandde hierdoor al meerdere malen in de gevangenis. In 2009 werd de man al eens als dader genoemd bij een schietincident, maar opnieuw vrijgelaten omdat er een gebrek aan bewijzen was. In 2011 werd Baldassarre veroordeeld voor een poging tot moord op een leeftijdgenoot maar kreeg toen hij ‘slechts’ zes maanden cel. De makers van True Crime Belgium onderzoeken met dit onderwerp hoeveel kansen een maatschappij kan geven aan Baldassarre…

Ontdek de volgende aflevering van True Crime Belgium vanaf 22 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Fair Trade 2 – De Weg Terug

In het tweede seizoen van deze razend spannende politiereeks zien we hoe de ooit zo nobele politieagente Robin (Ella-June Henrard) bij de federale politie verbannen wordt naar de Cel Agressie. Ze zoekt contact met gangsterbaas Patrick ‘de Pater’ Paternoster (Peter Van den Begin) in de hoop dat hij meer kan vertellen over de moordenaar van de corrupte commissaris Wally Wilson. Paternoster heeft echter zijn eigen agenda… Fans van deze serie kunnen het eerste seizoen van ‘Fair Trade’ ook bekijken op Streamz.

Ontdek 'Fair Trade 2 – De Weg Terug' vanaf 15 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Hacked - Seizoen 2

Na het uiterst succesvolle eerste seizoen, komen we in het tweede seizoen van ‘Hacked’ meer te weten over de hacker die het op beste vrienden Nilou (Alicia Andries), Adanne (Helena Tengan) & Malick (Misha van der Werf) heeft gemunt. We ontdekken waarom deze hacker het drietal een lesje wou leren en hoe het vervolgens volledig uit de hand is gelopen…

Ontdek 'Hacked' vanaf 22 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Love Island: Valentines Reunion

Vanaf 10 februari kan je via Streamz naar deze Valentijnsspecial van ‘Love Island’ kijken. Fans van het programma weten dat ‘Love Island’ in het teken staat van de liefde en dat er doorheen het reguliere seizoen twaalf singles op zoek gaan naar een nieuwe liefde in een luxueuze villa op het exotische Gran Canaria.  Ze worden daarin begeleid door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ zal vanaf 11 juli te zien zijn bij Streamz.

Ontdek 'Love Island: Valentines Reunion' vanaf 10 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

C.B. Strike: Troubled Blood

In deze Britse detectiveserie zien we hoe C.B. Strike (Tom Burke) zijn familie gaat bezoeken in Cornwall. Strike wordt gevraagd om te helpen zoeken naar zijn eigen moeder, Margot Bamborough (Abigail Lawrie), die in 1974 verdween en stuit op enkele intrigerende aanwijzingen… De boeken van C.B Strike zijn geschreven door Robert Galbraith, dat is het pseudoniem van 'Harry Potter'-schrijfster J.K. Rowling.

Ontdek 'C.B. Strike: Troubled Blood' vanaf 7 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Icahn: The Restless Billionaire

In deze documentaire, die vanaf 8 februari te zien zal zijn op Streamz, onderzoeken we de tegenstrijdigheden in de geest van de Amerikaanse investeerder en zakenman Carl Icahn. Icahn vergaarde in zijn leven bijna twintig miljard dollar, sloot enkele van de meest spraakmakende zakendeals van onze tijd en staat te boek als één van de invloedrijkste Amerikaanse zakenmannen van de twintigste eeuw.

Ontdek 'Icahn: The Restless Billionaire' vanaf 8 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top