Pukkelpop schrapt Hear Hear! dit jaar

Festivals | Er komt dit jaar geen nieuwe editie van het eendaagse festival Hear Hear!, dat vorig jaar voor de eerste keer plaatsvond op de weide van Pukkelpop in Hasselt. Dat laat de organisatie weten via hun socialemediakanalen. "Hear Hear! slaat deze zomer over. We hopen om jullie binnenkort te zien", zo luidt de boodschap.

Door Belga

Deel dit nieuws

Hear Hear! werd vorig jaar, na twee jaar van coronamaatregelen, gelanceerd door Pukkelpop. Op de affiche van het indie festival prijkten onder meer Liam Gallagher, Pixies, Editors, Strand of Oaks, Balthazar en Whispering Sons. In totaal zakten toen officieel 15.000 muziekliefhebbers naar Hasselt af. De reacties waren lovend onder de aanwezigen en bij de organisatie luidde het dat er nog bekeken zou worden of er in 2023 een nieuwe editie zou komen. Bij de lancering werd gemikt op 25.000 tot 30.000 bezoekers.

"Dat Hear Hear! erg positief werd onthaald door de aanwezige festivalgangers, bleek uit de talrijke reacties die we tijdens en ook na het festival kregen", zo laat Frederik Luyten van Pukkelpop weten. "Helaas is dat in deze tijden niet altijd voldoende en moeten we als organisatie keuzes durven maken. In 2023 zetten we voluit in op een ijzersterke Pukkelpopeditie en blijft Hear Hear! even in de koelkast. Volgend jaar bekijken we dit graag opnieuw."

Ook laat Pukkelpop weten dat de eerste details voor de editie van dit jaar er spoedig aan komen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top