Michael Frey op weg naar Schalke 04, Yannick Carrasco naar Barcelona?

Sport | De wintertransfermarkt draait nog op volle toeren, want de clubs hebben nog tot 31 januari de tijd om hun kern te versterken. Pickx bekijkt de geruchten en de officiële aanwinsten op de winterse transfermarkt om je zo een dagoverzicht te geven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nu Jordan Torunarigha afwezig is door een blessure, heeft AA Gent het plan B ingeschakeld door centrale verdediger Kamil Piatkowski van RB Salzburg te lenen. De Pool kreeg bij de Oostenrijkers weinig kansen als titularis en mag nu anderhalf jaar bij de Oost-Vlaamse club spelen.

Royal Antwerp FC van haar kant zou haar spits Michael Frey kunnen zien vertrekken naar de Bundesliga. De Zwitserse spits heeft naar verluidt een akkoord bereikt met Schalke 04, niet bepaald een hoogvlieger in de Duitse competitie, aldus ESPN-journalist Ekrem Konur. Het enige probleem is dat de club uit de metropool geen afscheid van hem wil nemen.

Nu het in een leidende positie staat in de Premier League, rust Arsenal niet op haar lauweren. The Gunners hebben naar verluidt Declan Rice van West Ham op het oog om hun middenveld te versterken. In Engeland staat Wolverhampton-middenvelder Matheus Nunes volgens Fabrizio Romano op het punt een contract te tekenen bij Liverpool.

Het zou zomaar eens kunnen dat Franck Kessie terugkeert naar Milaan, maar dit keer bij Inter. De Ivoriaanse middenvelder maakt deel uit van een ruilhandel tussen Inter en zijn werkgever Barcelona, want de Catalaanse ploeg zou graag de Kroaat Marcelo Brozovic binnenhalen. In de gelederen van de Blaugrana zouden Memphis Depay, Ferran Torres, Hector Bellerin, Raphinha en Eric Garcia volgens verschillende sportkranten kans maken op een transfer. Depay wordt naar verluidt gevolgd door Atletico Madrid. De Catalanen zijn op hun beurt geïnteresseerd in Rode Duivel Yannick Carrasco. Een vriendschappelijke ruil met Los Colchoneros zou dus in de maak kunnen zijn.

In Italië zou de Belg Cyril Ngonge op het punt staan te vertrekken naar Hellas Verona. Hij speelt al enige tijd voor Groningen, waar hij overhoop ligt met zijn management.

In Duitsland bestaat de kans dat Hamburg Jérôme Boateng terug mag verwelkomen. De 34-jarige verdediger van Lyon, die momenteel geen opperbeste samenwerking heeft met trainer Laurent Blanc, sluit deze mogelijkheid niet uit.

Volg de wedstrijden van de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Pro League, evenals de wedstrijden van de Bundesliga, de Serie A en La Liga via Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus

Lees hier meer voetbalnieuws:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top