Nieuw in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Een nieuwe maand = nieuwe films en series in je Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Ontdek de nieuwste parels hier!

Door MF

Deel dit nieuws

Competencia Oficial

Een rijke zakenman gaat op zoek naar maatschappelijk aanzien en eeuwige roem. Hij besluit een buitengewone film te maken en huurt een getalenteerd team in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas (gespeeld door Penélope Cruz) en bekende acteurs, Félix Rivero (Antonio Banderas) en Iván Torres (Oscar Martínez). Die laatste twee hebben niet alleen talent, maar ook een groot ego en zijn niet de beste vrienden. Lola daagt hen uit voor dolkomische tests, wat zorgt voor een hilarische komedie .

‘Competencia Oficial’ is vanaf 23 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Love on the Reef

Een intelligente, serieuze zeebioloog en een vrolijke en laissez-faire duikinstructeur moeten samenwerken om de vernieling van hun favoriete rif tegen te houden, voor het te laat is ...

‘Love on the Reef’ is vanaf 13 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Believe

In de documentaire ‘Believe’ nemen we je mee naar het ongelofelijke seizoen van Intermarché-Wanty-Gobert. De Belgische wielerformatie begon zijn avontuur onderaan de ladder en klom in 2022 helemaal naar boven. Met het Quick-Step Alpha Vinyl Team werden heel wat fantastische resultaten gehaald, met maar liefst 24 overwinningen ! De renners vertellen openhartig over het seizoen en hun prestaties. Dit is de perfecte film om het afgelopen wielerseizoen te herbeleven.

‘Believe’ is vanaf 1 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Marie-Antoinette

Deze serie werpt een unieke blik op de laatste koningin van Frankrijk en haar tragische lot. Marie-Antoinette is 14 en trouwt met Lodewijck XVI. Terwijl ze zelfs nog niet menstrueert, ‘moet’ ze voor een erfgenaam zorgen. De eerste stappen in het paleis in Versailles zijn hartverscheurend. Maar op haar achttiende wordt ze al koningin van Frankrijk en begint ze het paleis naar haar eigen wensen te transformeren. De serie zit vol prachtige kostuums en decors en neemt je helemaal mee naar het prachtige Versailles.

‘Marie-Antoinette’ is vanaf 5 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Boudewijn, de laatste dagen

Op 31 juli 1993 stierf koning Boudewijn op de leeftijd van 62 jaar aan een hartstilstand in zijn residentie in Spanje. Nu vertellen getuigen over zijn laatste dagen in Andalusië. Met historische foto’s en amateurvideo’s toont deze documentaire hoe Boudewijn echt was, in bijzijn van zijn dierbaren. Je ziet duidelijk dat hij helemaal  anders was in zijn persoonlijke leven dan als koning. Volg mee het verhaal van zijn laatste dagen als koning der Belgen.

Boudewijn, de laatste dagen’ is op 26 februari te zien op Pickx+ en binnenkort beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. 

Ontdek de volledige Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier!

Kiss the Cook

Kacey, een foodblogger met indrukwekkend veel volgers, krijgt de kans aangeboden om haar eigen kookboek te schrijven. Er is juist één klein probleem ... ze is absoluut geen goede kok. Chef-kok Gavin schiet haar te hulp om samen aan het ultieme recept voor succes te kneden.

‘Kiss the Cook’ is vanaf 6 februari beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top