Pickx pakt uit met een avond vol MIA’s

Muziek | Om de hoogmis van de Vlaamse muzieksector te vieren, krijg je op donderdag 26 januari op Pickx+ niet alleen de uitreiking van de MIA’s te zien, maar ook een exclusieve pre- en aftershow. De preshow is ook te zien via livestream op pickx.be en op Pickx Live.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Music Industry Awards, of MIA’s, worden op donderdag 26 januari vanaf 20u15 uitgereikt tijdens een spectaculaire liveshow in Paleis 12, die gepaard gaat met optredens van het kruim van de Vlaamse muzieksector. Die show is live te volgen op Pickx+, maar daar blijft het niet bij. Pickx voorziet ook een ‘VIP Pre-show’ om het evenement in te luiden en sluit de avond af met een aftershow over de Sector Awards, de muziekprijzen die niet door het publiek worden uitgereikt, maar door een panel van muziekprofessionals.

De ‘VIP Pre-show’ is uiteraard te volgen op Pickx+, maar ook wie nog geen toegang heeft tot de exclusieve zender van Pickx, kan die live volgen. De ‘VIP Pre-show’ wordt namelijk ook uitgezonden via livestream op pickx.be en is ook te volgen op de zender Pickx Live.

Als je dit jaar helemaal mee wil zijn met de grootste muziekprijzen van ons land, zit je gebeiteld met Pickx+!

De MIA’s en de pre- en aftershow zijn vanaf 26 januari beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledige aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top