Geniet van deze films met focus op de familie in de Pickx VOD-catalogus

Films | De tweede helft van januari staat op Pickx in het teken van de familie! We stelden een selectie samen van de beste films in de Pickx VOD-catalogus over hechte families en families die aan elkaar klitten of elkaar verscheuren. Emoties gegarandeerd!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Parasite

Deze satirische kijk op de Zuid-Koreaanse samenleving, de eerste niet-Engelstalige film die de Oscar voor Beste Film won, neemt ons mee in het leven van de familie Kim. De Kims zijn allemaal werkloos is en kijken jaloers naar de welgestelde familie Park. Wanneer de zoon erin slaagt een baan te krijgen bij de familie Park, is dat het begin van een reeks dramatische gebeurtenissen.

‘Parasite' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Wonder

De tienjarige August Pullman is geboren met een gezichtsvervorming en is nooit naar school geweest. Maar na jaren van thuisonderwijs is het tijd voor hem om naar de plaatselijke school te gaan. Zijn verschijning laat niemand onverschillig en iedereen onder zijn leraren en nieuwe vrienden wordt geconfronteerd met de grenzen van zijn vrijgevigheid en ruimdenkendheid.

‘Wonder’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

The Addams Family

De Addamsen, het ene lid van de familie is al gekker en waanzinniger dan het andere, wonen in een donker en sinister herenhuis. Terwijl de ouders hun hartstochtelijke liefde beleven, spelen de kinderen macabere spelletjes, maakt de grootmoeder vreemde brouwsels en dwaalt er een hand rond die het 'Ding' wordt genoemd. Op een dag duikt oom Fester, die al 25 jaar vermist is, plotseling weer op.

‘The Addams Family' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Les intranquilles

Het verhaal van Leïla en Damien, ouders van een jongentje. Het stel beleeft ups en downs met Damien, die bipolair is en weigert om zijn medicijnen in te nemen. Ondanks zijn stoornis probeert Damien zijn leven met Leïla en hun zoontje voort te zetten, goed wetend dat hij haar misschien nooit zal kunnen geven wat zij wil. Deze film van de Belg Joachim Lafosse, die grotendeels gebaseerd is op zijn eigen ervaringen, geeft ons een intieme inkijk in het leven van deze geestelijk kwetsbare familie.

‘Les intranquilles' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Mommy

De vijfde film van de Canadese wonderboy Xavier Dolan, goed voor de Juryprijs in Cannes, volgt een weduwe die de voogdij erft over haar zoon, een impulsieve en gewelddadige tiener met ADHD. Te midden van hun uitbarstingen en moeilijkheden proberen ze de eindjes aan elkaar te knopen, mede dankzij de onverwachte hulp van de raadselachtige overbuurvrouw Kyla. Samen vinden ze een vorm van evenwicht, net als een portie hoop.

‘Mommy' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.En dat is nog niet alles! Onze 'Familie Therapie'-selectie bevat ook nog 'We Need To Talk About Kevin’, ‘Knives Out' en 'Lady Bird’.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top