Start het nieuwe jaar zoals het hoort met dit startpakket

Series | Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij, dus zorg je maar beter dat je plannen op punt staan. Weet je nog niet wat gedaan? Dan hebben we een aantal elementen klaarstaan die niet mogen ontbreken in je startpakket voor een nieuwjaarsfeestje in eigen huis!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Muziek

Bij een feestje hoort muziek, dus op oudjaar kan je via je televisie van je woonkamer een dansvloer maken of je huis in een sfeervolle jazzclub omtoveren. Wie de benen los wil gooien, kan afstemmen op VTM, waar live uitgezonden wordt vanuit het Sportpaleis in Antwerpen. Daar vind Q-Pop plaats, een fuif met de grootste hits van Qmusic. Wie kwalitatieve sfeermuziek nodig heeft zet Eén op het scherm, waar een overzicht gegeven wordt van de hoogtepunten uit de carrière van Adèle met haar ’30 Greatest Moments’. Een andere mogelijkheid is de muzikale feelgoodfilm ‘School of Rock’, met Jack Black in de hoofdrol, op VTM 4. De meerwaardezoekers en liefhebbers van de betere filmmuziek vinden hun gading dan weer op Canvas, waar de documentaire ‘Ennio’ speelt.

Bekijk het op 31 december op VTM, Eén of VTM 4 of Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Films na middernacht

Misschien heb jij wel zin om meteen na het vuurwerk om middernacht huiswaarts te keren en nog even bij te komen voor de buis. Dan kan je terecht op Eén voor de comedy van Kamal Kharmach in zijn eindejaarsconference ‘Mag ik even?’, of op Canvas voor de film ‘O Brother, Where Art Thou’ van de gebroeders Coen. Daarin spelen George Clooney, John Turturro en Tim Blake Nelson die gevangenen die ontsnappen en aan een dol muzikaal avontuur beginnen. Of misschien is een klassieke en nostalgische tienerkomedie meer je ding. Dan heeft VTM 4 de film ‘Ferris Bueller’s Day Off’ voor je klaarstaan na middernacht.

Bekijk het op nieuwjaar na middernacht op Eén, Canvas of VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Zetelhangen

Na een avondje doorzakken hoort een dagje zetelhangen om uit te kateren. Ideaal kijkvoer om daarbij te bingewatchen is het derde seizoen van ‘Emily in Paris’, dat net op Netflix is losgelaten. In het nieuwe seizoen moet Emily (Lily Collins), een vreemde eend in de Parijse bijt, haar Amerikaanse visie bijbrengen aan een Frans marketingbureau in nesten.

Is ‘Emily in Paris’ niet bepaald je ding? Dan kunnen we ook het tweeluik ‘Knives Out’ en ‘Glass Onion’ van harte aanbevelen. Het luchtige denkwerk van de twee komische whodunits, beiden met een cast vol grote sterren en Daniel Craig voorop, helpt je gegarandeerd over je hoofdpijn en vermoeidheid heen.

Ontdek het nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top