Dit heeft Disney+ in petto in januari

Series | Net als elke maand heeft Disney+ in januari nieuwe en spannende releases voor je klaarstaan. Van een nieuwe serie over een pikant boegbeeld tot een nieuwe film met sterren Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult: deze nieuwigheden komen binnenkort op je af.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Welcome to Chippendales

Welcome to Chippendales’ vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

Ontdek 'Welcome to Chippendales' op Disney+ vanaf 11 januari op Disney+.


The Menu

Het jonge stel Margot en Tyler (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) reist naar een afgelegen elite-eiland om te dineren in een exclusief restaurant, alwaar een mysterieuze chef (Ralph Fiennes) een overdadig en duur menu heeft voorbereid. Maar al snel wordt duidelijk dat de pretentieuze, verwende gasten een schokkende avond te wachten staat. Het begrip consumeren krijgt een hilarisch angstaanjagende betekenis in deze zwarte komedie met Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light en John Leguizamo. ‘The Menu’ is geregisseerd door Mark Mylod en geschreven door Seth Reiss & Will Tracy.

Ontdek 'The Menu' op Disney+ vanaf 11 januari op Disney+.


Les Amateurs – seizoen 2

Na te zijn ontsnapt aan een autobom moesten Vincent en Alban verdwijnen, dus zetten de DSGE hun begrafenissen in scène. Maar terwijl hun familieleden denken dat ze dood zijn, verbergen ze zich eigenlijk in de Marokkaanse woestijn en gebruiken ze valse identiteiten. Alban heeft geluk - en zelfs liefde - gevonden, maar Vincent is verbitterd en droomt ervan om Louise nog eens te zien. Wanneer Alban ontdekt dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt, vreest hij het ergste. Vincent overtuigt hem ervan om naar huis te gaan. Maar dat gaat niet helemaal volgens plan: ze worden gevangengenomen door een lokale grote baas en krijgen te maken met huurmoordenaars die biologische wapens smokkelen. En dan is er nog een FSB-agent die heeft gezworen ze te vermoorden. Het wordt een lange en gevaarlijke reis voor onze twee helden!

Ontdek het tweede seizoen van 'The French Mans' vanaf 4 januari op Disney+.


Star Wars: The Bad Batch – seizoen 2

Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.

Ontdek het tweede seizoen van 'The Bad Batch' op Disney+ vanaf 4 januari, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top