Jake Gyllenhaal noemt opnames van seksscènes met Jennifer Aniston "een marteling"

Films | In een gesprek met The Howard Stern Show deed acteur Jake Gyllenhaal een aantal opvallende uitspraken. Zo vertelde hij onder meer dat de opnames van seksscènes met Jennifer Aniston "een marteling waren". Volgens de acteur was dat omdat hij stiekem een beetje "verliefd" was op zijn collega.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het duo werkte onder meer samen aan de komedie 'The Good Girl', een film uit 2023. "Het was marteling, dat was het", zei Gyllenhaal in The Howard Stern Show. "Toch was het ook weer geen marteling. Ik bedoel, kom op... Het was echt een mix." De acteur gaf toe dat hij toen gevoelens had voor Aniston, wat het niet gemakkelijker maakte om intieme scènes te spelen. "Liefdesscènes zijn erg ongemakkelijk. Er kijken wel dertig tot vijftig mensen mee. Ik wordt er niet opgewonden van. Het voelt een beetje mechanisch aan, maar tegelijkertijd is het een choreografie."

Zijn tegenspeelster deed er volgens de acteur wel alles aan om hem op zijn gemak te laten voelen. Aniston zou hebben voorgesteld om een kussen te gebruiken, een handige truc die vaker wordt gebruikt. "Dat was preventief, maar het wordt vaak gebruikt voor acteurs in zo'n scène", vertelde hij. "Het was lief van haar dat ze dat voorstelde voor we er aan begonnen."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top