Topreünies: deze Hollywoodsterren vonden elkaar de voorbije jaren terug

Films |

Hoe gaat dat soms in het leven? Je beleeft samen iets moois en nadien gaat ieder zijn eigen weg. Dat is in Hollywood niet anders. Maar soms kruisen die paden weer. Daarom dit amusant overzichtje van verrassende castreünies tijdens de voorbije jaren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jurassic Park

Ongetwijfeld dé reünie van het jaar, deze van de originele cast van ‘Jurassic Park’. Daar was ook een goede reden voor: ‘Jurassic World: Dominion’, het zesde en laatste deel van de Jurassic Park-franchise. Allemaal voortgekomen uit de originele film die Steven Spielberg in 1993 uitbracht en die een van de grootste blockbusters ooit werd. Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum kruipen voor de gelegenheid nog eens in de huid van respectievelijk de paleobotanist Ellie Sattler, de paleontoloog Alan Grant en de wiskundige wetenschapper Ian Malcolm.

‘Jurassic World: Dominion’ is te bekijken in de Pickx VOD-Catalogus.

Back to the Future

Doc en Marty McFly leven nog steeds! 35 jaar nadat ‘Back to the Future’ potten brak in de cinema’s en nadien uitgroeide tot een klassieker in het genre van de familiefilm, vonden hoofdrolspelers Christopher Lloyd (Doc) en Michael J. Fox (Marty) elkaar terug bij een benefietavond ten voordele van de Michael J. Fox Foundation. Die zet zich al jaren mee in in de strijd tegen Parkinson, een ziekte waar de acteur zelf ook aan lijdt.

Meer lezen over de onwaarschijnlijke carrière van Michael J. Fox doe je hier

Thelma & Louise

Susan Sarandon en Geena Davis werden vorig jaar herenigd voor een speciale screening van de film die hen in 1991 naar het sterrendom katapulteerde. De tragische maar bij wijlen ook grappige roadmovie werd in het MoMa te New York vertoond in het kader van de campagne “Women in Motion”. Wat nog eens het belang onderstreepte van deze klassieker met twee straffe, vrijgevochten actrices in de hoofdrol.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Just Jared (@justjared)

Charlie’s Angels

Drew Barrymore, Lucy Liu en Cameron Diaz gelden alle drie als grote namen in Hollywood. Toen ze in 2000 schitterden in ‘Charlie’s Angels’, de succesvolle verfilming van een bekende tv-reeks in de VS, stonden ze nog maar in het prille begin van die bloeiende carrière. Op 1 mei 2019 gaf het trio toepasselijk present op de Hollywood Walk of Fame, waar Lucy Liu nu ook vereeuwigd werd met een ster op het fameuze voetpad. Ook van de partij: Demi Moore, die in 2003 als “valse” Angel meedeed in de sequel ‘Charlie’s Angels: Full Throttle’.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lucy Liu (@lucyliu)

How To Lose a Guy in 10 Days

Kate Hudson en Kathryn Hahn, die in deze romcom uit 2003 de beste vriendinnen speelden, stonden bijna 20 jaar later nog eens samen op een filmset. Namelijk die van ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, de vervolgfilm op de meesterlijke en hilarische whodunit ‘Knives Out’ uit 2019. Tijdens de opnames in de Griekse hoofdstad Athene gingen beide actrices zelfs eens een avondje op stap met hun beider echtgenoten. Kate Hudson deelde de foto van die fijne avond uit op haar Instagram-account.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top