Streamz zet het nieuwe jaar in met bingewaardige nieuwtjes

Series | Van comedy van eigen bodem tot topseries van aan de andere kant van de wereld, Streamz heeft ook in januari weer enkele mooie aanvullingen aan de catalogus voor je klaarstaan. Dit zijn onze streamingtips op Streamz voor januari.

Door Proximus

Deel dit nieuws

True Crime Belgium: De Greppelmoord – deel 2

Enkele dagen voor hij in het huwelijksbootje zou stappen, werd de West-Vlaming John Vandoolaeghe opgepakt. Hij werd verdacht van de moord op de Vietnamese studente Thi Xuan Nguyen twee jaar eerder. Even leek het alsof hij was weggekomen met zijn gruwelijke daad, maar uiteindelijk werd hij veroordeeld tot een celstraf van 27 jaar.

True Crime Belgium’ neemt in een tweeluik de zaak onder de loep en vertelt wat er op die noodlottige dag in 2016 gebeurde, hoe het kan dat “Little” John Vandoolaeghe twee jaar lang onder de radar bleef en hoe hij uiteindelijk opgespoord, gearresteerd en veroordeeld werd. Het eerste deel verschijnt op Streamz op 31 december, het tweede op 1 januari.

Ontdek ‘True Crime Belgium: De Greppelmoord’ vanaf 31 december en 1 januari op Streamz via Pickx!

The Office

De Amerikaanse adaptatie van het van oorsprong Britse ‘The Office’ is nog steeds het ideale recept voor een hilarische bingewatchsessie. In het Scranton-filiaal van het papierbedrijf Dunder-Mifflin is Michael Scott (Steve Carell) de vaak incompetente maar meestal goedbedoelende baas. Jim (John Krasinski) is smoorverliefd op de repectioniste Pam (Jenna Fischer), maar zij is al verloofd. Dwight (Rainn Wilson) denkt intussen dat hij het voor het zeggen heeft. In elke aflevering leiden alledaagse gebeurtenissen in het kantoor (een kerstfeestje, een seminarie, een nieuwe stagiair…) tot hilarische en ongemakkelijke taferelen.

‘The Office’ was in het verleden al te zien op Streamz, maar is vanaf 4 januari terug.

Ontdek ‘The Office’ vanaf 4 januari op Streamz via Pickx!

The Last of Us

Het spel ‘The Last of Us’ (2013), waarin de speler als de geharde Joel het meisje Ellie doorheen een postapocalyptisch Amerika gidst, had zo’n sterk verhaal dat er wel een adaptatie voor het scherm van moest komen. Dat is er nu, in de vorm van een televisieserie die geproduceerd werd door Craig Mazin (‘Chernobyl’) en Neil Druckmann (de bedenker van het spel) voor HBO.

Pedro Pascal (‘Narcos’) en Bella Ramsey (‘Game of Thrones’) kruipen in de schoenen van Joel en Ellie. Twintig jaar nadat het grootste deel van de wereldbevolking wordt uitgeschakeld door een virus dat hen in zombie-achtige wezens verandert, ligt het lot van de mensheid in hun handen. Maar wie de spellenreeks kent, weet al dat hen meer dan één uitdaging te wachten staat. Met ook de terugkeer van componist Gustavo Santaolalla lijkt de serie de geest van het spel dicht te willen benaderen.

Ontdek ‘The Last of Us’ vanaf 16 januari op Streamz via Pickx!

Upright

Komiek, pianist, zanger, musicalmaker en acteur Tim Minchin (het brein achter de nieuwe ‘Matilda’) is tegelijk een van de hoofdrolspelers en een van de schrijvers van de Australische reeks ‘Uptight’. Hij kruipt in de huid van Laclan “Lucky” Flynn, die probeert om een piano terug naar zijn familie te brengen aan de andere kant van het land. Onderweg ontmoet hij Megan “Meg” Adams (Milly Alcock, bekend van ‘House of the Dragon’), een rebels tienermeisje dat van huis is weggelopen. Ze sluiten een ongewone vriendschap en maken samen een dolle roadtrip mee.

De pers was lovend over deze gelaagde serie, waarvan de twee seizoenen in januari op Streamz verschijnen.

Ontdek ‘Upright’ vanaf 18 januari op Streamz via Pickx!

Lizzo: Live in Concert

Moeten we het muzikale fenomeen Lizzo nog aan je voorstellen? Ze schrijft razend catchy en funky liedjes en is het toonbeeld van body positivity en zelfliefde. Sonds als ‘Juice’, ‘Good as Hell’, ‘About Damn Time’ en ‘2 Be Loved (Am I Ready)’ zijn strijdliederen geworden voor iedereen die een oppeppende dosis zelfvertrouwen kan gebruiken.

Abonnees van Streamz kregen al een inkijk in het leven van de zangeres via de documentaire ‘Love, Lizzo’. In januari kan je ook een feestje bouwen in je woonkamer met de special ‘Lizzo: Live in Concert’. Ze staat daarin op het podium met haar band The Lizzbians and The Little Bigs, The Big Grrrls en special guests Cardi B, SZA en Missy Elliott.

Ontdek ‘Lizzo: Live in Concert’ vanaf 1 januari op Streamz via Pickx!

B30VA

William Boeva houdt van gamen, pizza en uiteraard comedy, maar nu hij 30 is geworden, stelt hij zich de vraag of het tijd wordt om afscheid te nemen van de oude William. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone? Is het leven nu voorbij? Of stelt William zich aan en moet alles nog beginnen? Dat zijn de vragen die hij zich stelt in de stand-upshow ‘B30VA’, zijn derde avondvullende voorstellig.

Sinds hij in 2012 de publieksprijs won van de Culture Comedy Award, in de halve finale van het Leids Cabaret Festival stond en Humo’s Comedy Cup won, is William Boeva niet meer uit de theaterzalen of van het scherm weg te slaan.

Ontdek ‘B30VA’ vanaf 18 januari op Streamz via Pickx!

The Sex Lives of College Girls

Mindy Kaling, die vooral bekend is van haar rol in ‘The Office’ en als bedenkster van ‘Never Have I Ever’, is samen met Justin Noble het brein achter de verfrissende komedie ‘The Sex Lives of College Girls’. Daarin zien we hoe vier jonge vrouwen aan hun hogere opleiding beginnen en zich een weg banen in die nieuwe wereld. Examens, sociale kringen, ongemakkelijke feestjes, liefde en liefdesverdriet, het hoort er allemaal bij.

De successerie werd al snel verlengd met een tweede seizoen, waarvan wekelijks twee nieuwe afleveringen te vinden zijn op Streamz. In het tweede seizoen zien we de vriendschap van de vier hoofdrollen verder evolueren op een komische, eerlijke en soms rommelige manier.

Ontdek ‘The Sex Lives of College Girls’ nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top