Nisqy neemt met MAD Lions deel aan LEC 2023

Nieuws | In afwachting van de officiële bekendmaking door Riot Games, heeft de Spaanse organisatie MAD Lions haar roster voor 2023 voorgesteld. Zoals verwacht vinden we op de midlane onze landgenoot, Yasin "Nisqy" Dinçer terug.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het zit al vele weken in de pijplijn, we hadden het er zelfs al over in ons verslag over de LEC-transferperiode. Maar het nieuws is eindelijk officieel bekendgemaakt. MAD Lions heeft de Belgische midlaner Nisqy aangenomen voor het seizoen in 2023.

De organisatie maakte van de gelegenheid gebruik om het hele toekomstige team voor te stellen in een epische video.

In 2022 had MAD Lions het moeilijk in de Spring Split, waardoor het niet anders kon dan nieuwe spelers aan te nemen. De Belgische midlaner Yasin “Nisqy” Dinçer werd binnengehaald om het team te versterken, nadat hij bij Fnatic op de bank was gezet.

Het was voor onze landgenoot de ideale kans om terug in het zadel te komen. Hij speelde een belangrijke rol in de kwalificatie van MAD Lions voor de Worlds. Voor die prestatie werd onze local beloond met een MVP-titel.

Volgend seizoen krijgt Nisqy dus de kans om samen te werken met de Spaanse jungler “Elyoya“. Dat duo zal ongetwijfeld goed samenspelen. De organisatie heeft er overigens alles aan gedaan om zijn sterspeler in de jungle te behouden, want G2 Esports lag op de loer.

Verder zal MAD aan het seizoen beginnen met de ervaren Tsjechische ADC Matyáš “Carzzy” Orság. Ook de Bulgaarse support Zdravets “Hyllisang” Iliev Galabov zal de rangen van de Lions versterken. Tenslotte vertrouwt de organisatie op een speler die met X7 in de EUM goed gepresteerd heeft: de Koreaan Kim “Chasy” Dong-hyeon.

Het roster van 2023 zal er dus als volgt uitzien:

???? Kim « Chasy » Dong-hyeon
???? Javier “Elyoya” Prades Batalla
???? Yasin « Nisqy » Dinçer
???? Matyáš “Carzzy” Orság
???? Zdravets “Hyllisang” Iliev Galabov

MAD Lions begint dus aan volgend seizoen met een nieuw maar ultracompetitief roster. Laten we hopen dat de spelers erin zullen slagen om een goede teamgeest te creëren. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top