Bob Peeters vindt nieuwe uitdaging bij Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport

Voetbal | De Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport heeft Bob Peeters als nieuwe hoofdcoach voorgesteld. "Ik ben blij dat ik bij deze ambitieuze club kan gaan werken", blikt de 48-jarige voetbalcoach vooruit, die een contract tot het einde van het seizoen ondertekend heeft.

Door Belga

Deel dit nieuws

Peeters was laatst als coach aan de slag bij de Nederlandse tweedeklasser TOP Oss maar in mei van dit jaar gingen beide partijen uit elkaar. Bij de huidige nummer zeventien (op 20) uit de Nederlandse tweede klasse vindt de ex-spits nu een nieuwe uitdaging. 

"Aan mijn eerder verblijf in Nederland bij TOP Oss heb ik goede herinneringen overgehouden", zegt Peeters op de clubsite. "De mentaliteit van de Brabanders past goed bij mij. Ik vind het belangrijk dat de synergie tussen spelers, staf en supporters goed is. Daar gaan we heel hard aan werken, zodat iedereen zich gaat identificeren met het team en de club."

Peeters ging in de zomer van 2021 aan de slag bij TOP Oss, nadat in mei 2021 zijn overeenkomst bij (de toenmalige tweedeklasser) Westerlo na drie en een half jaar beëindigd werd. De ex-spits was voorts ook trainer van Cercle Brugge (2010-2012), een korte periode AA Gent (2012-2013), Waasland-Beveren (2013-2014), het Engelse Charlton (2014-2015), Lokeren (2015) en een eerste maal Westerlo (2015-2016).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top