‘Vrede op Aarde’ pakt dit jaar uit met onder meer Jeroen Meus, Erik Van Looy en Gloria Monserez als juryleden

Films |

Het Eén-programma ‘Vrede op Aarde’ is ondertussen een vaste waarde geworden tijdens de eindejaarsperiode. Ook nu weer zullen Sven de Leijer en zijn panel op ludieke en totaal ondoordachte wijze het voorbije jaar fileren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Vrede op Aarde’, een productie van Woestijnvis, werd eind 2017 voor het eerst uitgezonden op de openbare omroep. Het concept bleef sindsdien ongewijzigd: er zijn twee onderdelen, eentje in de tv-studio en eentje op locatie, in een chalet in de Ardennen. Daar trekken voorzitter Jan Peumans en tien juryleden elk jaar op afzondering om te beslissen over wie allemaal een nominatie verdient voor de zogeheten Sven de Leijer Vrede op Aarde Awards.

Niet de traditionele prijsuitreiking, want Woestijnvis zou Woestijnvis niet zijn mochten ze er geen komische twist aan geven. Zo kregen we vorig jaar bijvoorbeeld awards voor ‘Slechtste idee van het jaar’, ‘Dwarsligger van het jaar’, ‘Beste sportpensioen’, ‘Feest van het jaar’ of ‘Beste camouflage van het jaar’. Die laatste trouwens gewonnen door sportanker Catherine Van Eylen, mocht u het zich afvragen.

Voor dit seizoen ontvangt voorzitter Jan Peumans een jury bestaande uit Fatma Taspinar, Aster Nzeyimana, Jeroen Meus, Erik Van Looy, Gloria Monserez, Hannelore Knuts, Jelle De Beule en Ann Wauters. Soe Nsuki zal gastvrouw van dienst zijn en Sven de Leijer leidt ter plekke alles in goede banen.

Diezelfde De Leijer neemt ook plaats in de sofa in een tv-studio, waarin hij in zijn gekende gevatte en enthousiaste stijl een talkshow presenteert. Elke dag ontvangt hij drie nieuwe gasten om een aantal gebeurtenissen, trends en anekdotes van het voorbije jaar te bespreken.

Bekijk ‘Vrede op Aarde' elke avond van 24 december 2022 tot en met 5 januari 2023 rond 20u20 op Eén, of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Hier een overzicht van de afleveringen en de gasten die dan aan tafel schuiven:

24 december 2022: Peter Van de Veire, Maaike Cafmeyer, Metejoor

25 december 2022: Danira Boukhriss Terkessidis, Gilles De Coster, Tine Embrechts

26 december 2022: Ella Leyers, Willy Sommers, Lia van Bekhoven

27 december 2022: Inge Paulussen, Kamal Kharmach, Celine Van Ouytsel

28 december 2022: Jani Kazaltzis, Fien Germijns, Lieven Verstraete

29 december 2022: Lotte Kopecky, Maarten Vangramberen, Jade Mintjens

31 december 2022: Charlotte Vandermeersch, Steven Van Herreweghe, Kawtar Ehlalouch

1 januari 2023: Annelies Van Herck, Tom Waes, Eva De Roo

2 januari 2023: Rik Verheye, Phara de Aguirre, Joris Hessels

3 januari 2023: William Boeva, Yves Lampaert, Hanne Decoutere

4 januari 2023: Martin Heylen, Joke Emmers, Toby Alderweireld

5 januari 2023 : Barbara Sarafian, Jens Dendoncker, Jan Balliauw

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top