Nieuw in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Zet je deze koude wintermaand gezellig voor de tv met de nieuwste series en films in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Haal de snacks maar boven en ontdek jouw favorieten in deze toplijst.

Door MF

Deel dit nieuws

The Big Sick

In ‘The Big Sick’ wordt de Pakistaanse komiek Kumail verliefd op de witte studente Emily (Zoe Kazan). Maar dat is niet zo evident, want zijn familie wil hem uithuwelijken met een andere Pakistaanse vrouw. Ze worstelen tijdens hun relatie met heel wat cultuurverschillen , maar kan hun relatie dat aan? Wanneer Emily plots ziek wordt, brengen ze haar in een kunstmatige coma. Kumail brengt haar ouders op de hoogte, waarna hij geconfronteerd wordt met zijn eigen geloof en gevoelens.

‘The Big Sick’ is vanaf 5 januari beschikbaar op Pickx+ (kanaal 13) en in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Sisters Brothers

In het Oregon van de jaren 1850 achtervolgen huurmoordenaars en broers Eli (John C. Reilly) en Charlie (Joaquin Phoenix) Sisters de goudzoeker Hermann Kermit Warm (Riz Ahmed). Wanneer Eli een persoonlijke crisis krijgt, loopt het echter mis. Hij begint te twijfelen aan zijn carrièrekeuze. Wie weet heeft Hermann zelfs een beter aanbod … 'The Sisters Brothers' is een heerlijke western , met de nodige dosis drama. 

‘The Sisters Brothers’ is vanaf 12 januari beschikbaar op Pickx+ (zender 13) en in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Desperate Hour

Mama en weduwe Amy (Naomi Watts) woont met haar dochtertje en tienerzoon in een klein stadje. Wanneer ze gaat joggen in het bos, krijgt ze plots melding van een schietpartij in de school van haar zoon. Er start een race tegen de klok om haar zoon te redden. Maar lukt het haar? Bij deze thriller zit je gegarandeerd de hele tijd op het puntje van je stoel!

‘The Desperate Hour’ is vanaf 19 januari beschikbaar op Pickx+ (kanaal 13) en in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Line of Duty – seizoen 3

De politieserie ‘Line of Duty’ is terug met een nieuw seizoen vol onderzoeken en corruptie . De AC-12 wil die corruptie tegengaan, maar krijgt met steeds meer  speciale cases  te maken. Van banden met het drugsmilieu, prostitutie en zelfs mensenhandel. Wanneer Sergeant Danny vreemd gedrag toont, beginnen ze hem te volgen. Met het risico om zelf in de problemen te komen.

Seizoen 3 van ‘Line of Duty is vanaf 21 januari beschikbaar op Pickx+ (kanaal 13) en in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

De MIA’s Live

Ontdek bij ons wie er in de prijzen valt tijdens de uitreiking van de MIA’s. Er zijn heel wat topnamen genomineerd: Angèle, Stromae, Pommelien Thijs, Berre, Lost Frequencies en nog een pak ander Belgisch talent. Ontdek de hele lijst van genomineerden  hier . Het belooft in ieder geval een prachtige show te worden. Kijk vanaf 26 januari ook zeker naar de MIA’s Black Carpet op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13) vanaf 26 januari. 

‘MIA’s Live’ is vanaf 26 januari beschikbaar op Pickx+ (kanaal 13) en in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek hier het volledige aanbod van de Proximus Pickx Mix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top