Dit is wat je kan verwachten van het derde seizoen van 'Emily in Paris'

Films | Fans zaten er al een tijdje op te wachten en nu is het eindelijk zo ver: 'Emily in Paris' is terug op Netflix. Het derde seizoen van de serie verschijnt vandaag, op woensdag 21 december. Pickx onthult wat je te wachten staat in de nieuwe afleveringen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Seizoen 3 van 'Emily in Paris' gaat deze woensdag 21 december officieel van start op Netflix. Het vorige seizoen liet ons achter met een heuse cliffhanger, dus in deze tien nieuwe afleveringen zal Emily Cooper (Lily Collins) een paar zware keuzes moeten maken. 

De Amerikaanse staat op een waar keerpunt in haar leven. Professioneel gezien zal ze moeten kiezen tussen trouw blijven aan Madeline en terugkeren naar de VS, of ingaan op Sylvies voorstel en haar volgen op een nieuw professioneel avontuur in Parijs. Maar dat is niet alles. Emily moet ook nog eens kiezen tussen haar affaire met buurman Gabriel, en haar verliefdheid op haar Franse klasgenoot Alfie. Als we de teaser mogen geloven blijft Emily in haar geliefde Parijs, maar hoe het zit met haar liefdesleven is nog een mysterie!

Het is duidelijk dat Lucien Laviscount, de acteur die de verleidelijke Alfie speelt, ondanks de geruchten toch deel zal uitmaken van dit seizoen 3. Maar voor hoe lang? Dat zal van Emily's beslissing over hun relatie afhangen! Lily Collins keert natuurlijk terug als Emily Cooper en Lucas Bravo als de charmante Gabriel. Verder zie je ook Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine), Kate Walsh (Madeline), Jean-Christophe Bouvet (Pierre Cadault), Charles Martins (Mathieu Cadault), Kevin Dias (Benoît), Jin Xuan Mao (Étienne) en Alice Révérend (Natalie).

Nieuwe gezichten

Hoewel alle geliefde personages terugkomen in dit derde seizoen, heeft de serie besloten een nieuw gezicht toe te voegen aan de mix. De nieuwe hunk van dit seizoen is Nicolas de Leon, gespeeld door de Frans-Britse acteur Paul Forman. Op vlak van looks vormt hij concurrentie voor Gabriel en Alfie, maar zal deze knappe en dynamische jonge manager ook zijn zinnen zetten op Emily? We weten nog niets over de aard van hun relatie, maar in 'Emily in Paris' is alles mogelijk.

Een andere Fransman die zich bij de vaste cast voegt, is Valentin Duclaux. Als de naam van deze 21-jarige acteur een belletje doet rinkelen, is dat omdat hij de rol van Jules Langlois speelde in de Franse cultserie 'Plus Belle La Vie'. Wat zijn rol in 'Emily in Paris' betreft, is er net als bij de andere nieuwkomer nog niets bekend. Tijd om aan dat nieuwe seizoen te beginnen dus en te ontdekken wat Emily en haar vrienden allemaal van plan zijn.

Ontdek het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ vanaf 21 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top