Defensieve problemen worden weer wat erger bij RSCA Futures

Sport | RSCA Futures zit momenteel wat in de hoek waar de klappen vallen. De Brusselaars vielen recent uit de top zes (die recht geeft op de promotie Play-Offs) en lijken niet meteen bij machte om de scheve situatie nog om te keren. Dat heeft onder meer te maken met enkele 'personeelsproblemen'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

En die problemen situeren zich op dit moment vooral in de defensie. Centrumverdedigers Lucas Lissens en Ethan Butera blesseerden zich allebei tijdens de stage met de A-ploeg in Kreta en moeten de komende weken vanaf de zijlijn toezien hoe de paarswitte beloften hun strijd voor een top zes-notering verder zetten.

De 21-jarige Lissens blesseerde zich aan de hamstrings en is enkele weken out terwijl de 16-jarige Butera een knieblessure opliep en dit seizoen allicht niet meer in actie komt.

Op de koop toe besliste het Disciplinair Comité van de KBVB dinsdag ook nog eens dat Luca Ferrara drie wedstrijden schorsing (waarvan twee effectief) aan zijn broek krijgt. De linksachter zal zo de matchen tegen Lierse en Virton aan zich voorbij moeten laten gaan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top