Deze vijf kerstfilms maken Kerstmis nog gezelliger!

Films | Langzaam maar zeker komt Kerstmis weer dichterbij. Het belooft opnieuw een gezellige avond te worden en als je die samen met vrienden of familie voor de buis doorbrengt, heeft Pickx enkele leuke kijktips in petto!

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Sing 2' in de Pickx VOD-catalogus

Koala Buster Moon krijgt samen met zijn talentvolle groep dierenmuzikanten de kans om een geweldige show te geven in Redshore City, de hoofdstad van de showbizz. Er is echter een probleem: ze moeten Clay Calloway, ‘s wereld grootste rockster, overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Calloway heeft al vijftien jaar echter niet meer op een podium gestaan.

‘Sing 2’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

'The Polar Express' op Netflix

In deze animatiefilm van regisseur Robert Zemeckis uit 2004 zien we hoe een jongetje zijn geloof in de Kerstman begint te verliezen. In de nacht van 24 december wordt het jongetje plots wakker door een hels lawaai en ziet hij een gigantische stoomtrein die naar de Noordpool zal rijden. Het jongetje stapt in, wordt vrienden met de andere kinderen op de trein en leert de waarde van Kerstmis opnieuw kennen. Gelukkig maar!

Ontdek ‘The Polar Express’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.


‘Ernest & Célestine: op avontuur in Brabbelland’ in de bioscoop

In deze animatiefilm zien we hoe twee onwaarschijnlijke vrienden, Ernest de beer en Célestine de muis, naar Brabbelland afreizen om de kapotte viool van Ernest te laten repareren. Beide vrienden komen erachter dat muziek in Brabbelland verboden is, wat voor Ernest en Célestine ondenkbaar is. Ze proberen dit onrecht te herstellen en krijgen daarbij hulp van een mysterieuze bewoner van Brabbelland...

‘Ernest & Célestine: op avontuur in Brabbelland’ is nu te zien in de bioscoop.

‘Arthur Christmas’ op Prime Video

In deze animatiefilm van Aardman Animations en Sony Pictures ontdekken we dat de Kerstman over heel wat hoogtechnologische snufjes beschikt om zijn jaarlijkse pakjesronde tot een goed einde te brengen. Toch wil dat niet zeggen dat alles vlekkeloos verloopt. Net voor kerstdag blijkt immers dat er iets mis is gegaan bij de verdeling van de cadeautjes. Gelukkig neemt Arthur, de jongste zoon van de Kerstman, het probleem voor zijn rekening.

‘Arthur Christmas' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

‘Home Alone’ op Disney+

In deze film zien we hoe de achtjarige Kevin McCallister (Macauley Culkin) zijn familie op reis ziet vertrekken zonder dat hij daarbij zelf aanwezig is. Zijn ouders zijn hem immers vergeten mee te nemen en dat wil zeggen dat de jonge snaak alleen achterblijft in het riante familiehuis. Het duurt vervolgens niet lang voordat Kevin bezoek krijgt van enkele inbrekers... Kevin krijgt dat snel in de gaten en bedenkt daarom enkele snode plannetjes om de snoodaards buiten te houden.

Ontdek ‘Home Alone’ op Disney+ vanaf nu beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top