Transferverbod voor competitieleider Beerschot

Sport | De golf van positivisme waarop Beerschot VA de laatste weken surft, lijkt nu toch weer even omgeslagen. De competitieleider van de Challenger Pro League kreeg namelijk van de licentiecommissie te horen dat het een transferverbod opgelegd krijgt omdat het nog achterstallige betalingen heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De licentiecommissie had ontdekt dat Beerschot nog een deel van de transfersommen voor Apostolos Konstantopoulos en Nökkvi Thórisson niet had betaald aan de respectievelijk Panetolikos FC en KA Akureyri. De club werd op het matje geroepen op een zitting in Tubeke en daar werd bepaald dat Beerschot een tijdelijk transferverbod opgelegd krijgt.

Volgens Gazet van Antwerpen ging de club akkoord met die uitspraak en bevestigde het wel meteen dat het de achterstallige betalingen deze maand weg zal werken. Beerschot heeft nog 2,5 week voor de start van de winterse transferperiode; al is het - door de prima resultaten in de competitie - niet meteen duidelijk of de competitieleider ook effectief de transfermarkt op wil opgaan.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top