Targamas kondigt transfer naar Excel Esports aan

Nieuws | De geruchten zijn eindelijk bevestigd: Targamas heeft G2 Esports officieel verlaten. Dat maakte de organisatie maandag bekend. Later die dag werd zijn volgende bestemming onthuld. Hij zal volgend seizoen in het shirt van Excel Esports spelen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na een jaar bij G2 Esports neemt onze Belgische vertegenwoordiger Raphaël “Targamas” Crabbé afscheid van een van de grootste esports-organisaties ter wereld. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, en op maandag 12 december schepte G2 zelf duidelijkheid met een mooie afscheidsvideo.

Er werd meteen gespeculeerd over de toekomst van de jonge Belg, maar enkele uren later werd zijn bestemming al onthuld. Volgend seizoen zal hij deel uitmaken van het roster van het Britse Excel Esports. Targamas zal dus ook in 2023 deelnemen aan de LEC.

Daar krijgt hij gezelschap van enkele veelbelovende talenten, waaronder de midlaner Vetheo. De 19-jarige Fransman werd in de vorige LEC spring split verkozen tot MVP van de competitie. De Roemeen Odoamne moet dan weer voor de nodige ervaring zorgen.

Met al dit talent mag Excel als een van de underdogs van dit nieuwe seizoen van de LEC beschouwd worden. De organisatie mikt duidelijk hoger dan de gebruikelijke top 8-plaatsen van de voorbije jaren. Van het roster van 2022 blijft enkel de Tsjech Patrik over. Excel Esports ziet er volgend seizoen dus als volgt uit:

???? Andrei “Odoamne” Pascu
???? Andrei “Xerxe” Dragomir
???? Vincent “Vetheo” Berrié
???? Patrik “Patrik” Jíru
???? Raphaël “Targamas” Crabbé

We zijn dus benieuwd wat onze landgenoot komend seizoen kan tonen in Europa, en wie weet, de Worlds. We houden je in ieder geval op de hoogte van zijn resultaten!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top