LCS: Begint Bwipo zonder team aan nieuw seizoen?

Nieuws | Gabriël "Bwipo" Rau speelde vorig seizoen voor het League of Legends-team van Team Liquid. Maar onze Belgische vertegenwoordiger zal waarschijnlijk zonder team het nieuwe seizoen ingaan...

Door Proximus

Deel dit nieuws

Al wekenlang wordt er gespeculeerd over de toekomst van de Belgische Team Liquid-toplaner Gabriël “Bwipo” Rau. De officiële aankondiging van de organisatie voor de start van het volgende LCS-seizoen (de Noord-Amerikaanse League of Legends-competitie) heeft de twijfels rond zijn carrière bevestigd.

De speler zit nu zonder team. In een video die hij zelf heeft gepubliceerd, onthulde hij zijn ambities voor het komende seizoen…

De Belgische speler zal in eerste instantie als content creator voor Team Liquid werken. Desondanks hoopt hij nog steeds een team te vinden voor de LCS summer split. Bwipo heeft een enorme carrière gehad, vooral door zijn tijd bij de Europeanen van Fnatic. Daar kreeg hij zelfs de luxe om van rol te kunnen wisselen van jungle naar toplane.

Zijn nieuwe rol lijkt de speler niet af te schrikken. Hij wil ook educatief uit de hoek komen, door de visie van een professionele speler te delen. Desondanks blijft Bwipo op de uitkijk voor mogelijke toekomstige aanbiedingen. Dat geldt zowel voor deze split, hoewel dat onwaarschijnlijk lijkt, en voor de summer split.

Een ding is zeker: we zullen Bwipo de komende maanden zowel op sociale media als in-game moeten volgen. Hopelijk zal hij in 2023 een plaats in een roster kunnen vinden. In ieder geval zullen we alles hier bij Pickx goed in de gaten houden!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top