VTM maakt je kerst knus met enkele nieuwe programma’s en kerstspecials

Films | Niets zo gezellig als samen kerstmis vieren op een barkoude winterdag. Uiteraard steken ook de Vlaamse tv-zenders hun handen extra uit de mouwen om je rond deze periode te verwennen met allerlei nieuwe programma’s of specials die baden in een warme, knusse kerstsfeer. VTM doet dat bijvoorbeeld met de finale van 'The Voice', een Kerstspecial van SOS Piet en een rits feelgoodfilms.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Finale van The Voice van Vlaanderen

De vele fans van ‘The Voice van Vlaanderen’, het programma is een van de succesnummers van de zender, hebben ongetwijfeld vrijdag 23 december al lang in een fluokleurtje in hun agenda aangestipt. Sinds het begin van de maand zijn in dat programma de liveshows begonnen waarin mensen kunnen meestemmen. In die liveshows kiest de kijker immers ook zijn favoriet, net zoals de coaches Mathieu Terryn, Natalia, Jan Paternoster, Laura Tesoro en Koen Wauters een van hun talentrijke pupillen – in totaal zijn er vijftien – met een plek in de volgende show kan belonen. Wie weet de jury en het publiek deze keer te overtuigen om dé Voice van Vlaanderen te worden, 25.000 euro op zak te steken en een eigen single op te nemen? Het antwoord op die vraag krijg je dus op vrijdag 23 december tijdens de grote live finale.

Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 23 december om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kerstspecial van SOS Piet

Ook Piet Huysentruyt zet bij kerst uiteraard zijn beste beentje voor om voor culinaire kerstmagie te zorgen. Al doet de chef-kok dat in deze kerstspecial volledig in de barmhartige traditie van kerst door ook anderen te gaan helpen met feestelijke gerechtjes. Natalia wil namelijk kalfszwezeriken klaarmaken voor bij kerst, terwijl Laura een garnalenbisque op het menu voor Nieuwjaar heeft staan. Maar moet je die kalfszwezerik nu al of niet pocheren in een bouillon en hoeveel cognac moet je nu juist door de roux roeren voor de garnalenbisque? Het zijn vragen waar chef-kok Piet het antwoord op weet en wees er maar zeker van dat je net als Natalia en Laura njam 'hoe lekker! zal uitroepen als je het resultaat mag proeven na Piets gouden tips.

Bekijk ‘SOS Piet XL’ op woensdag 21 december om 21u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Mijn Beste Kerst Ooit

Een kerstfeest organiseren dat gezellig is én een blijvende indruk nalaat bij al de gasten, het is niet evident. Dat ondervinden ook de vier duo’s die in ‘Mijn Beste Kerst Ooit’ met elkaar de strijd aangaan om de beste kerst ooit te organiseren. Het principe van het programma? De vier kerstgekke duo’s nodigen elkaar vanaf 12 december om de beurt bij hen thuis uit om samen te tafelen. Nadien vellen ze een oordeel over elkaars werk op vlak van decoratie, de feestdis en het respecteren of iets extra toevoegen aan de kersttraditie. Wie weet kan je ook de nodige tips of enige inspiratie oppikken van het duo dat er uiteindelijk in slaagt om het beste kerstfeest te organiseren zodat ook jouw kerstfeest een knaller wordt?

Bekijk ‘Mijn Beste Kerst Ooit’ vanaf zondag 12/12 om 21u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kerstfilms en tv-premières

VTM brengt tijdens de kerstvakantie de knusse kerstsfeer ook in je huiskamer met kerstfilms of tv-premièresHet warme kerstgevoel vind je alvast terug in ‘De Familie Claus’ (30/12), een magische kerstfilm van Matthias Temmermans – bekend van heel wat Studio 100 producties – waarin monument Jan Decleir de kerstman speelt. En behalve kerstklassiekers zoals ‘Home Alone’ (24/12) en Dr Seuss, The Grinch’ (25/12), kan je bij VTM op 7/1 ook terecht voor ‘Frozen 2’, een Disneyfilm met de stemmen van onder andere Kristen Bell en Idina Menzel. Alles in dit spectaculaire sprookje draait om een betoverend bos in het mistige hoge noorden waar de heldinnen Elsa en Anna op zoek gaan naar een mysterieuze stem die hen de waarheid kan vertellen over hun koninklijke ouders. In één woord: magisch!

Bekijk ‘Frozen 2’ op zaterdag 7/1 om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top