‘Het Huis’ keert terug met acht nieuwe gasten

Series | Op Eén kijk je vanaf maandag naar een nieuw seizoen van ‘Het Huis’, het programma waarin programmamaker Eric Goens 24 uur spendeert met een BV in een prachtige villa. Gaandeweg leren we wat de persoon in kwestie doet tikken, wat ze graag eten, wie belangrijk is en was in hun leven en veel meer. Een overzicht van de lijst met genodigden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het Huis’ staat al meer dan zeven jaar garant voor diepgaande gesprekken met een lach en een traan. Eric Goens heeft een talent om recht naar de ziel van zijn gespreksonderwerp te gaan en zichzelf helemaal weg te cijferen. Dat levert steevast beklijvende televisie en oprechte huilmomenten op.

De eerste gast van het nieuwe seizoen is een programmamaker met groene vingers: Wim Lybaert. Met ‘De Columbus’ demonstreerde hij al dat hij door gewoon zijn sympathieke en ongecompliceerde zelve te zijn ook een talent heeft om diepe gesprekken te voeren met BV’s. Of het een clash der interviewtitanen wordt, leer je komende maandag.

Na Lybaert is het aan Pedro Elias. Hem kennen we uiteraard als de komische medecommentator van ‘De Container Cup’ en de man achter ‘Control Pedro’ en het nieuwe ‘Patiënt Pedro’. Mogelijk gaat het gesprek met Eric Goens ook over zijn strijd met hypochondrie, of misschien weet Goens wel onontgonnen grond aan te boren.

Later komt ook turnkampioene en houder van meerdere gouden olympische medailles Nina Derwael langs. Zangeres Camille Dhont wist wonderwel een gaatje te vinden in haar agenda, tussen de talloze optredens in. Zanger Sam Bettens zakt nog eens af van de Verenigde Staten voor zijn aflevering van ‘Het Huis’. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi, die van politiek vluchteling naar toppoliticus evolueerde, kreeg eveneens een uitnodiging. Zanger Stijn Meuris, kopman van Noordkaap en Monza, moeten we waarschijnlijk niet meer voorstellen, net als dj Regi Penxten, een van de grootste hitmakers van ons land.

Bekijk ‘Het Huis’ op maandag om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top