Tomas De Soete aan de slag bij radiozender Willy

Films | De 46-jarige Tomas De Soete gaat na de kerstvakantie aan de slag als radio-dj bij de digitale radiozender Willy. Dat kondigde de rockzender aan in een persbericht. De Soete kreeg vorige week zijn ontslag bij VRT in het kader van een transformatieplan, waardoor tientallen werknemers moesten vertrekken.

Door Belga

Deel dit nieuws

De voormalige Studio Brussel-dj neemt na de kerstvakantie het ochtendblok van Willy voor zijn rekening, tussen 7 en 10 uur. Huidig presentator Wim Oosterlinck neemt dan een aantal maanden pauze, tot en met eind augustus. 

"Ik heb aan mezelf mogen toegeven dat een dagelijks ochtendprogramma er ferm inhakt, in de eerste plaats in het gezinsleven", zegt Oosterlinck. "Vandaar de beslissing om ouderschapsverlof te nemen en even niet meer elke dag om 4 uur op te staan."

De Soete zal hem de komende maanden dus vervangen, maar blijft ook daarna aan boord bij Willy. "Ik keer terug naar mijn grootste liefde: de radio", zegt De Soete. Hij is naar eigen zeggen "al een tijdje stiekem grote fan" van Willy en kan "niet wachten om eraan te beginnen". "Het is een jonge zender waar verrassing in zit en je hoort dat hij wordt gedragen door mensen met een groot hart voor muziek", aldus De Soete.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top