Waremme wil tegen Tectum Achel weer aanknopen met de zege

Sport | VB Waremme staat onder druk. Het team wil na vier nederlagen op rij in de competitie en de beker tegen rode lantaarn Tectum Achel weer aanknopen met een overwinning in de Lotto Volley League.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Waremme staat al een tijdje weer met de voetjes op de grond. Tussen eind oktober en begin november kende het veel succes door in alle competities samen vier overwinningen op rij te boeken. De Luikenaars waren zo een van de grote revelaties van het seizoensbegin. Ze wisten zelfs vicekampioen Menen over de knie te leggen. Maar nadien verliep het heel wat stroever.

De nipte nederlaag tegen Maaseik was het keerpunt. De troepen van coach Fred Servotte gingen nadien vier keer op rij onderuit. Zo nam onder meer Menen wraak door in de heenwedstrijd van de halve finales van de beker Waremme te verslaan. Waremme staat ondertussen op een zevende plaats in de rangschikking.

Zondag moet het aan de bak tegen Tectum Achel. Dat moet een haalbare kaart zijn, aangezien zij met vier schamele punten op de allerlaatste plaats staan. Toch tankten zij vorig weekend vertrouwen door tegen Axis Guibertin (3-1) hun eerste overwinning van het seizoen in de wacht te slepen. Het belooft dus een spannend duel te worden.

Volg de Lotto Volley League wedstrijd tussen Waremme en Tectum Achel nu zondag 11 december om 18u op Pickx+ Sports 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top