Dit zijn de gasten in het nieuwe seizoen van 'James De Musical'

Films | Donderdag trekt seizoen twee van ‘James De Musical’ op gang, het populaire programma van presentator James Cooke dat onlangs bekroond werd met een Rose d’Or, zowat de meest prestigieuze Europese tv-prijs. In seizoen 1 verraste Cooke onder andere Natalia, Niels Destadsbader, De Pfaffs en Willy Sommers met een musical over hun leven. Maar wie zijn de gasten die het tweede seizoen mogen opfleuren?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf donderdag 8 december is ‘James De Musical’ er terug op Play4 voor een nieuw seizoen. Het kransje van bekende Vlamingen dat James Cooke deze keer heeft weten te strikken mag er alvast zijn. Zo schiet seizoen 2 uit de startblokken met niemand minder dan Erik Van Looy, de Vlaamse ‘Hollywood’-regisseur die ook sier maakt als quizmaster van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. “Erik is het voorbije jaar zestig geworden”, zegt Cooke. Dat was uiteraard een heel goede aanleiding om hem een musical te schenken over de belangrijkste momenten in zijn leven. Wat ik zo heerlijk vind aan Erik is dat hij bij hoog en laag beweert dat hij niet van verrassingen houdt, maar er stiekem wel van kan genieten."

En James Cooke – hij brak door als sidekick van Gert Verhulst in ‘Gert Late Night’ – heeft uiteraard nog ander aangenaam en sympathiek gezelschap op zijn gastenlijst staan. Want wat dacht je van Bart Peeters, of Dina Tersago, de tv-presentatrice die je kent van ‘Boer zkt Vrouw’, ‘Blind gekocht’ en The Masked Singer’?

Maar ook Karen Damen, Luc Appermont, de Planckaerts, Alex Agnew en Astrid Coppens zijn in seizoen 2, dat opnieuw is opgenomen in het NT Gent, te gast in hun eigen musical waarin ze terugkeren naar hun kindertijd en puberjaren of een ingrijpend moment uit hun leven.

Geen wonder ook dat tv-maker James Cooke zo een boeiende gasten over de streep wist te trekken voor dit nieuwe seizoen want ‘James De Musical’ was vorig jaar met rond een miljoen kijkers per aflevering na ‘De Mol’ veruit het succesvolste programma op Play4. De teksten van het programma worden trouwens geschreven door mensen als Udo en Frank Vander linden, de klasbakken achter onder meer hits van Dana Winner en Clouseau terwijl Frank natuurlijk ook bekend is als de zanger van De Mens.

Bekijk ‘James De Musical’ op donderdag 8 december om 21u00 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top