Voetbalwereld zwaait Eden Hazard uit als international: "G.O.A.T."

Rode Duivels | Eden Hazard, de aanvoerder van de Rode Duivels, heeft een kleine week na de uitschakeling in de groepsfase op het WK voetbal in Qatar beslist om een punt te zetten achter zijn interlandcarrière.

Door Belga

Deel dit nieuws

Zijn afscheid als international laat de voetbalwereld niet onberoerd en op sociale media wordt dan ook uitvoerig gereageerd op het afscheid van het Belgisch icoon.

"Wat een reis is het geweest. Bedankt Capi. Je zal gemist worden!", pende Kevin De Bruyne, ploegmaat bij de Belgische nationale ploeg, neer op Twitter. KDB ligt in poleposition om Hazards aanvoerdersband over te nemen bij de nationale elf. 

Gewezen voetballer en international Jelle Van Damme nam in reactie op de Instagram-post van Hazard dan weer het letterwoord "G.O.A.T." in de mond, wat vrij vertaald de "beste aller tijden" betekent.

"Het was een eer om aan je zijde te hebben gespeeld", luidde de Twitter-boodschap van Steven Defour, voormalig Rode Duivel en huidig trainer van KV Mechelen.

Verder spraken nog enkele andere Rode Duivels zich uit over de aankondiging van Hazard. "Bedankt voor alle ongelofelijke momenten, Eden", stond in naam van Simon Mignolet te lezen. Met de woorden "Bedankt voor alles" namen ook Axel Witsel en Michy Batshuayi afscheid van hun aanvoerder.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top