Musicalactrice Ann Van den Broeck met succes geopereerd aan borstkanker

Films | Musicalactrice Ann Van den Broeck heeft een update gegeven over haar behandeling tegen borstkanker. Ze werd intussen dan toch geopereerd, en met succes. "De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!", klinkt het.

Door Belga

Deel dit nieuws

Gisteren gaf de 46-jarige zangeres mee dat de operatie vorige week doorgegaan is. "Oh jawel, het is gebeurd! Afgelopen donderdag dan tóch succesvol geopereerd. Nog even wachten op het resultaat van het weefsel-onderzoek, maar hoppa! Mijn port-à-cath werd ook verwijderd", klonk het. "Dank dank dank! Ik heb mezelf gisteren uit de zetel gesleurd om 20 minuten door de kou te wandelen bij wijze van nieuwe, frisse start. Mijn plan voor de laatste maand van dit jaar? Nog veel slapen, rustig recupereren, luisteren naar mijn lichaam, langzaam beginnen te bewegen, genieten met vrienden en familie en doen wat me energie geeft en me gelukkig maakt! De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!", schrijft ze op Instagram.

Enkele maanden geleden deelde Ann Van den Broeck mee dat ze aan borstkanker lijdt. Ze startte meteen een behandeling met chemotherapie. Twee weken geleden moest ze normaal onder het mes gaan, maar omdat ze koorts had, kon die belangrijke operatie niet doorgaan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top