Dortmund gunt WK-gangers Meunier en Thorgan Hazard nog geen rust

Bundesliga | Borussia Dortmund verwacht alle internationals die met hun land actief waren op het WK in Qatar en al zijn uitgeschakeld, bij wie Thomas Meunier en Thorgan Hazard, deze week terug op training. Dat bevestigt de club.

Door Belga

Deel dit nieuws

De spelers moeten zich dinsdag in Dortmund melden en hervatten woensdag in principe de training. Zaterdag neemt Borussia Dortmund nog deel aan een toernooi in Boekarest. Daarna krijgt de kern vakantie tot 2 januari. De Bundesliga hervat drie weken later. 

Meunier en Thorgan Hazard werden met België in Qatar uitgeschakeld in de groepsfase. Meunier viel in tegen Canada (1-0) en stond in de basis tegen Marokko (0-2) en Kroatië (0-0) maar speelde een teleurstellend toernooi. Thorgan Hazard was basisspeler tegen de Marokkanen en viel in tegen de Kroaten. 

Naast Meunier en Hazard moeten ook de Duitse internationals Niklas Süle, Youssoufa Moukoko, Julian Brandt, Karim Adeyemi en Nico Schlotterbeck en de Amerikaanse international Giovanni Reyna zich deze week melden bij BVB.

Dortmund staat na vijftien speeldagen zesde in de Duitse competitie en hervat na de winterstop op 22 januari tegen staartploeg Augsburg.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top