Rams op zoek naar trots, Chiefs willen weer een reeks starten

Sport | De veertiende week van de NFL komt eraan en op het programma prijkt een prestigieus duel tussen Los Angeles Rams en Las Vegas Raiders, en ook een confrontatie tussen Denver Broncos en Kansas City Chiefs.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Los Angeles Rams – Las Vegas Raiders

De Rams krijgen dit seizoen niets cadeau. De ploeg uit Los Angeles speelt momenteel een van de slechtste jaargangen voor een team dat zich titelhouder mag noemen. Momenteel staan ze vierde in de NFC West met drie overwinningen en negen nederlagen. De mannen achter Matt Gray blijven week na week dieper zinken. Afgelopen weekend was de nederlaag tegen Seattle de doodsteek voor de magere hoop dat de Californische ploeg de play-offs zou halen.

Komend weekend komen de Raiders op bezoek en dat belooft niet veel goeds. Zij staan derde in de AFC West met vijf overwinningen en zeven nederlagen. Het team uit Las Vegas is weliswaar bezig aan een mooie reeks met drie opeenvolgende overwinningen. De moraal van de Raiders zit dus hoog. De ploeg van Davante Adams was vorige week niet te stoppen en zal zich zeker niet inhouden tegen de Rams, die zich dringend uit het slop moeten trekken als ze nog wat trots willen behouden.

Denver Broncos – Kansas City Chiefs

We blijven nog even in de AFC West, waar leider Kansas City een reeks van vijf opeenvolgende overwinningen onderbroken zag worden door de Bengals vorig weekend. Met negen overwinningen en drie nederlagen staan de Chiefs wel nog met stip op kop. De kans is klein dat achtervolger Los Angeles Chargers, dat drie overwinningen minder op het palmares heeft, hen nog kan inhalen.

Denver Broncos liet dan weer nog niet veel van zich horen en vertoeft momenteel in de buik van het klassement. Met drie overwinningen en negen nederlagen wisten ze niet te overtuigen. De clash in Colorado dreigt dus onevenwichtig te worden.

Het programma van de veertiende speeldag van de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 9 december

Maandag 12 december

Volg de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top