Kanye terug op Instagram, insinueert dat Elon Musk een kloon is

Muziek | De Amerikaanse rapper Kanye West is terug op Instagram, nadat zijn Twitteraccount afgelopen vrijdag werd opgeschort. Het is de eerste keer sinds begin oktober dat de rapper weer op het platform actief is. De artiest insinueert in de nieuwe post dat Elon Musk, de nieuwe eigenaar van Twitter, mogelijk een kloon is.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ben ik de enige die denkt dat Elon mogelijk half Chinees is?", schrijft de rapper. "Heb je ooit kinderfoto's van hem gezien? Laat een Chinees genie met een Zuid-Afrikaans supermodel paren en we hebben een Elon."

West vervolgt: "Ik zeg een Elon, want ze hebben waarschijnlijk tien tot dertig Elons gemaakt en hij is de eerste genetische hybride die is blijven plakken." In een reactie op Twitter zegt Musk dat hij het commentaar opvat als een compliment. Volgens de Amerikaanse rapper is zijn Instagrampost ook als compliment bedoeld.

Het Twitteraccount van West werd vorige week opgeschort nadat hij een afbeelding van een hakenkruis had geplaatst. Daarmee zou hij de regels van het platform hebben geschonden over aanzetten tot geweld. De tweet kwam kort nadat West in een interview zijn waardering voor Adolf Hitler had uitgesproken en daden van de nazi's had verdedigd. Dat kwam de artiest op veel kritiek te staan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top